26-04-2024 11:34

Samet ve Havva’ya mutluluklar

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 18/10/2021
Spor camiasının yakından tanıdığı Samet Gemici, Havva Öksüz ile dünya evine girdi
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, erkek giyimi üzerine mağazası bulunan, aynı zamanda futbol menajerliği yapan Samet Gemici, hayatını kimya bölümü mezunu olan ve öğretmenlik yapmaya hazırlanan Havva Öksüz ile birleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreninde genç çiftin şahitliğini Canan Uca Yılmaz ile Yaşar Arslan üstlendi.

Semahat-Musa Gemici çiftinin yakışıklı oğulları Samet Gemici ile Esen-Hasan Öksüz çiftinin güzel kızları Havva Öksüz’ün nikah merasimine Kocaelispor’un eski ve yeni yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda spor adamı, futbolcu, antrenör ve siyasiler katıldı. Genç çift düğünün ardından balayı için önce Alaçatı’ya gitti, ardından Bodrum’a geçti. Öksüz ve Gemici aileleri, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

NASIL ARANDI: #sametgemici #havvaöksüz #menajer #kimyager #öğretmen #kocaelikongremerkezi #cananucayılmaz #yaşararslan #düğün #evlilik #nikah #mutluluk #kutlama #tören #nikahtöreni #mutluluklar #sporadamı #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.