29-03-2024 11:18

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: Fit Activ

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
İki kadın girişimci Ebru Karaoğlan ve Aysun Özcan tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Fit Activ, sağlıklı yaşamın yeni adresi olmaya aday
.stripslashes($urun->baslik).

Sağlıklı yaşamın vazgeçilmezidir spor. Hem bedenimize hem ruhumuza iyi gelir. Günümüzde pek çok etken sağlıklı bir yaşam sürmemize engel olsa da düzenli egzersiz yaparak hem fiziksel hem de zihinsel olarak vücudumuzu destekleyip, yaşam kalitemizi artırabiliriz. Tabii spor da tek başına yeterli değil, aynı zamanda dengeli beslenmek, en önemlisi de stresi kontrol etmek gerekir. Bunları nasıl mı yapacağız? Hiç gözünüzde büyütmeyin! İdeal bir vücuda kavuşmak, daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için ihtiyacınız olan her şeyi artık tek çatı altında bulabileceksiniz. Hatta buradan yenilenerek ve daha da güzelleşerek çıkacaksınız. Hazırsanız, sağlıklı yaşamın kapılarını sizler için aralıyoruz.

İKİ KADIN GİRİŞİMCİ

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, kentte uzun yıllardır gazetecilik yapan Barış Gazetesi’nin sahibi Aysun Özcan ile Kocaeli Üniversitesi’nden bu yıl emekli olan Ebru Karaoğlan el ele vererek, Kocaeli’ye yeni bir merkez kazandırdı. Fit Activ Sağlıklı Yaşam Merkezi kısa bir süre önce görkemli bir törenle açıldı. 35 yıllık dost olan Aysun Özcan ile Ebru Karaoğlan uzun süredir üzerinde düşündükleri ‘bir işyeri açıp, birlikte çalışma’ hayalini de böylece gerçeğe dönüştürmüş oldu. Fit Activ Sağlıklı Yaşam Merkezi her kesime hitap ediyor, açıldığı günden bu yana kadın, erkek, genç, yaşlı demeden 7’den 70’e her kesimin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

3 KATLI BİR MERKEZ

İlimizin gelişmekte olan, son günlerde popülaritesi iyice artan bölgesinde, Yahya Kaptan mevkiinde bulunan Fit Activ Sağlıklı Yaşam Merkezi, 3 kat üzerine hizmet veriyor. Merkezin birinci katında diyetisyen Selda Gülşen Ocak var.  Beslenme ve diyet bölümünde; danışanların beslenme alışkanlıkları inceleniyor, vücut analiz cihazıyla metabolizma yaşı, vücuttaki yağ, kas ve su oranı tespit ediliyor, bunun üzerine kişiye özel bir beslenme programı hazırlanıyor. Beslenme ve diyet bölümü; yaşam boyu beslenme, kilo yönetimi, sporcu beslenmesi, hastalıklara uygun beslenme tedavisi, çocuk, erişkin, yaşlı ve gebe-emzikli beslenmesi alanlarında da hizmet veriyor.

GEÇ SAATE KADAR PİLATES İMKANI

Merkezin ikinci katında reformer pilates bölümü ile sağlıklı ve kalıcı kilo vermenize yardımcı olacak son teknoloji ürünü cihazlar bulunuyor. Bu bölümde 15 yıllık pilates hocası Şahinde Gürbüz ve Meral Yılmaz önderliğinde reformer pilates ve mat pilates dersleri veriliyor. Ruh ve beden sağlığını kontrol altına alan, esneme, kaslarda güçlenme sağlayan, denge problemlerini çözerek vücudunuzdaki değişikliğin kısa sürede farkına varmanızı sağlayan bir egzersiz yöntemi olan reformer pilatese ilgi o kadar büyük ki dersler akşam 22.00’ye kadar devam ediyor. Pilates derslerine bayanlar kadar beyler de büyük ilgi gösteriyor.

BEAUTY LINE MUCİZE GİBİ

Merkezin ikinci katında reformer pilatesin yanı sıra sağlıklı zayıflamak ve fit görünmek isteyenlerin imdadına yetişen Beauty Line adlı mucize bir cihaz bulunuyor. Beauty Line; 30 dakikalık seansla vakum, sıcaklık ve ozon tedavi ile yürüme pozisyonunda yüksek kalori yakımı yaparak, kısa zamanda sağlıklı ve kalıcı kilo vermenize yardımcı oluyor. Kocaeli’de kimi merkezlerdeki yer alan benzer cihazlarda olmayan özellikleri sayesinde çok kısa sürede sonuca giderken, salgıladığı ozonla birlikte tedavi edici rol de üstleniyor.

O BİR SELÜLİT CANAVARI

Selülit canavarı olarak da bilinen Aktiv Roll ise yine 30 dakikalık bir seansla vücuttaki selülitleri masaj etkisiyle yok ederek, sıkılaşma sağlıyor. Aynı zamanda kalori yakmanıza da aracılık ediyor. Pilates hocası olan Şahinde Gürbüz denetiminde son teknoloji ürünü aletlerden yararlananlar, aldıkları sonuçtan oldukça memnun.

TÜRKİYE’DE YEDİ TANE VAR BİRİ FİT ACTİV’DE…

Fit Activ’in ikinci katında bulunan bir diğer alet ise Hot Pilates. Geleneksel mat pilates unsurlarını modern bir şekilde harmanlayan sıcak bir pilates kapsülü olan bu alet, bel ve boyun fıtığı ile skolyoz gibi rahatsızlıklara da iyi geliyor. Türkiye’de 7 tane olan aletten biri Fit Activ’de bulunuyor. Hot Pilates kapsülü 36,6 vücut sıcaklığına kadar ısıtılan pilates kapsülünde vücudu germe, güçlendirme ve şekillendirmenin yanı sıra kardiyovasküler ve lenfatik sistemleri zorlamak ve güçlendirmek için tasarlanmış bir fiziksel hareket yöntemi sunuyor. Isıtılmış bu kapsülün içinde 40’tan fazla pozisyon bulunuyor.

BIG SHAPER’A KUYRUK VAR!

Merkezin üçüncü katında ise fizyoterapi bölümü yer alıyor. İki fizyoterapist Büşra Çağlar ve Eda Aydın burada fizik tedaviye ihtiyacı olan kişilere hizmet veriyor. Aynı katta Big Shaper adı verilen mucizevi bir alet de var. Big Shaper; bölgesel incelme, selülit azaltma, vücut şekillendirme, kırışıklık giderme, yüz, boyun, vücut sıkılaştırma ve mekanik masaj uygulamalarının tamamını gerçekleştiriyor. Güzellik uzmanı olan, aynı zamanda merkezin halkla ilişkiler müdürlüğünü yapan Ülkü Siyambaş, Big Shaper ile yaptıkları porselen yüz germe işlemlerinden çok iyi geri dönüşler aldıklarını ifade ediyor. Fit Activ’de en fazla talep gören cihazlardan biri olan Big Shaper için daha şimdiden kuyruk var. Çünkü o bir mucize...

KADINLARA MASAJ

Fit Activ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde; klasik masaj, İsveç masajı, relax masaj, aromaterapi yağ masajı, manuel medikal masaj, sırt masajı, spor masajı, yüz masajı (manuelbukkalmodelaj) ve ayak masajı (refleksoloji) de yer alıyor. Vücut masajından sadece bayanlar yararlanabiliyor. Masaj hizmetini bu konuda 10 yıllık bir tecrübeye sahip olan Gülay Aydemir veriyor. Refleksoloji yani ayak masajı beylere de yapılıyor. İyi ve düzenli olarak yapılan ayak masajının migren, yüksek tansiyon, sindirim sistemi, bronşit, astım ve romatizmal hastalıkların tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Bu katta bir de psikolog görev yapıyor.

NEDEN FİT ACTİV’E GİDİLMELİ?

Fit Activ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde fiyatlar sizi ürkütmesin. Kalite bakımından eşi benzeri olmayan bu merkez aynı zamanda danışanların sosyalleşme alanı olarak hizmet veriyor. Fit Activ’e bir kez gelen bir daha buradan vazgeçemiyor.

 

İLETİŞİM:

Adres: Alikahya Fatih Mahallesi, Horasan Caddesi, No: 29, Birlik Premium İş Merkezi, Kat: 1-2-3, İzmit/ KOCAELİ

Telefon: 0 530 027 31 41

i fitactivkocaeli

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # spor # fitactiv # sporsalonu # aysunözcan # sağlık # saglık # saglıklıyasam # merkez

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.