25-04-2024 09:26

Modaya dijitalde yön veriyor: Elif Dursun

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
Vitrinlerde hep aynı modelleri, birbirine çok benzeyen tasarımları, sıradan kombinleri görmekten sıkıldıysanız başarılı girişimci Elif Dursun’un, kendi adını taşıyan dijital mağazasına mutlaka uğramalısınız
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman Fotoğraflar: İsmail Hakkı Timuçin

Şık giyinmek, tarzıyla fark yaratmak, gardırobunda sıra dışı parçalara yer vermek her kadının arzusu… Peki, aradığımız modelleri kolayca bulabileceğimiz, ürünleriyle modaya yön verecek, tarzımıza tarz katacak böyle bir mağaza var mı? Tabii ki var! Genç girişimci Elif Dursun tarafından bundan 3 yıl önce kurulan ve e-ticaret alanındaki en başarılı markalardan biri olarak gösterilen www.byelifdursun.com internet sitesi, satışa sunduğu birbirinden farklı, kaliteli ve şık giyim ürünleriyle tam da aradığınız adres. ‘Güvene dayalı satış’ anlayışı ve @byelifdursun Instagram sayfasındaki samimi paylaşımlarıyla kısa sürede ciddi bir takipçi kitlesine ulaşan marka, artık pek çok kadın için alışverişin vazgeçilmez adı.

3’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ

İzmitli genç girişimci Elif Dursun, çevresinde modaya olan merakı ve şık giyim tarzıyla tanınan bir isim. Yeditepe Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü mezunu olan Elif Hanım, e-ticaret sektörüyle üniversite yıllarında tanışmış. Üniversitede, e-ticaret siteleriyle ilgili hazırladığı proje tezi, kariyer hayatına ışık tutan Elif Hanım, kendi adını taşıyan satış sitesini de o dönemde kurmuş. Modaya ve giyim sektörüne olan ilgisi, kendi tarzını oluştururken kullandığı parçalar ve şık kombinleriyle çevresinin de dikkatini çeken Elif Hanım, şu sıralar markasının 3’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

HER TARZA UYGUN

Ürün yelpazesini tamamen kendi zevkine göre oluşturan Elif Dursun, sayfasında sıcacık trikolardan şifon elbiselere, sweatshirt’ten kumaş pantolonlara, şık bluzlardan kot çeşitlerine, eşofmandan mont ve kaban çeşitlerine kadar pek çok farklı ürüne yer veriyor. Şık ve kaliteli bir tarzı benimseyen Elif Hanım, markasının modelliğini de bizzat kendisi yapıyor. @byelifdursun Instagram sayfasında, ürünleri hem giyerek tanıtan hem de detaylı bilgilendirme yapan Elif Dursun, takipçileriyle arasında güvene dayalı sıcacık bir diyalog oluşturmayı başarmış.

GENİŞ BEDEN ARALIĞI

Kendisinin giymeyeceği hiçbir kıyafeti mağazasında da satmadığını ifade eden Elif Dursun, “Satışını yapacağım ürün, önce benim içime sinmeli. Dolayısıyla kendi gardırobuma almayacağım hiçbir ürünü müşterilerime de sunmuyorum. Ben de sadece kendi markamdan giyiniyorum” diyor. Özellikle giyim sektöründe oldukça yaygın olan ‘0 beden’ güzellik algısına da karşı olan Elif Hanım, mağazasında müşterilerine geniş bir beden aralığında satış yapıyor.

KAPIDA ÖDEME İMKANI

Türkiye’nin her noktasına ve yurt dışına satış yapan Elif Dursun, ürünlerinin satışını www.byelifdursun.com ve @byelifdursun Instagram sayfası üzerinden yapıyor. Tüm ürünlerin her iki adresten de temin edilebileceğini söyleyen Dursun, müşterilerine kapıda ödeme, havale ya da EFT ödeme seçenekleriyle hizmet veriyor. Eğer siz de gardırobunuzda bir devrim yapmak ve tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız, www.byelifdursun.com ve @byelifdursun sayfasını ziyaret edebilir, sayısız alternatiften size en uygun olanları seçebilirsiniz.

 

İLETİŞİM:

Web: www.byelifdursun.com

Instagram: @byelifdursun

Telefon: 0545 455 92 41

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # moda # tarz # # magaza # ikon

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.