03-05-2024 09:19

‘Genç Belediye’ ödülünün sahibi: Gölcük Belediyesi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
Gölcük Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler ile ‘Genç Belediye’ ödülüne layık görüldü
.stripslashes($urun->baslik).

Gölcük Belediyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’inden mutlu döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı festivalde Gölcük Belediyesi de bir stant açarak gençlere yönelik yaptığı hizmetleri tanıttı. Ankara Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen, Türkiye genelinde il ve ilçe belediyelerinin başvurduğu, yüzlerce projenin yarıştığı festivalde Gölcük Belediyesi, ‘Gençlere Değer’ başlığı altında gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler ile ‘Genç Belediye’ ödülüne layık görüldü. 

SEZER: GURUR VERİCİ

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, ‘Genç Belediye’ ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin elinden aldı. Gençlere yönelik hayata geçirdikleri projeler ile ‘Genç Belediye’ ödülünü kazanmanın gurur verici olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, “Kültür, sanat ve spor kenti Gölcük hedefimiz doğrultusunda, gençlerimize yönelik projelerimize ve çalışmalarımıza bundan sonra da aynı aşkla, şevkle devam edeceğiz” dedi.

ANKARA’YA TAŞINDI

Ankara Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen festivalde AK Partili belediyeler faaliyetlerini sergiledi, hizmetlerini anlattı, yöresel lezzetlerini tanıtma fırsatı buldu. Müzik dinletileri ve konserlerin düzenlendiği festivalde, genç sanatçılar da sahne aldı. Tiyatro, sinema ve e-spor etkinliklerinin de gerçekleştirildiği festivalde bir stant açan Gölcük Belediyesi, gençlere yönelik hizmetlerini ve projelerini yine gençlere anlattı, tanıtıcı broşürler dağıttı. Gölcük Belediyesi’nin, Ankara’da açtığı stant büyük ilgi gördü.

GENÇLERE ANLATILDI

Gölcük Belediyesi’nin standında gençlere yönelik hizmetler arasında yer alan beden eğitimi bölümü ve POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) sınavlarına hazırlık kursları, Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane, Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi, Gölcük Sanat Galerisi Kütüphanesi, 3D Yazıcı Atölyesi, Gölcük Belediyespor, Öğrencilerin Bireysel ve Sosyal Gelişimini Destekleme Projesi, müzeler, sosyal ve kültürel tesisler, ilçedeki kültürel, sportif ve sosyal faaliyetler ayrıntılı şekilde ziyaretçilere tanıtıldı.

DAMGASINI VURDU

Gölcük Belediyesi, Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’in turnuvalarına da damgasını vurdu. ‘Gençlere Değer’ başlığı altında, gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle ‘Genç Belediye’ ödülünü kazanan Gölcük Belediyesi, festival boyunca ödüllerine yenilerini ekledi. Gölcük Belediyesi festivalde; Mamak Belediyesi’nin düzenlediği penaltı yarışmasında 1., Esenler Belediyesi’nin düzenlediği ayak tenisi turnuvasında 2., Akçaabat Belediyesi’nin düzenlediği 5x5 futbol turnuvasında 3. oldu. Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Murat Aydoğdu ve beraberindeki belediye personelini başarılarından dolayı tebrik etti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # golcukbelediyesi # golcuk # gencbelediye

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.