25-04-2024 03:01

Paris'te fırtına gibi esti

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 14/03/2023
İzmitli top model Defne Şentürk, moda dünyasının en önemli etkinlikleri arasında yer alan Paris Moda Haftası’nda fırtına gibi esti
.stripslashes($urun->baslik).

İzmitli gurbetçi bir ailenin kızı olan Defne Şentürk, Paris Moda Haftası’nda podyuma çıktı ve nefesleri kesti. İlk olarak Türkiye Ulusal Modellik Yarışması’nda birinci seçilen, sonrasında ‘Top Model Of Universe’ yani Kainat Modellik Yarışması’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek, 35 ülkenin yarışmacıları arasından birinci olmayı başaran Defne Şentürk, Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmasını ‘bir rüyanın gerçekleşmesi’ olarak yorumladı. Birbirinden ünlü modacıların tasarımlarını başarıyla taşıyan Defne Şentürk, en büyük hayalini ‘New York’ta yürüyebilmek’ olarak açıkladı.

Defne Hanım, moda dünyasının en önemli etkinlikleri arasında yer alan Paris Moda Haftası’na davet edilmek nasıl bir duygu?

Davet edilmek ve orada olmak tarif edilemez bir duygu, büyük bir onur. Bir rüyanın gerçekleşmesi gibi. Paris’teki defileleri takip ederken kendi kendime ‘bir gün orada olmalıyım’ diyordum ve bu hayalim gerçekleşti.

Dünyanın en önemli markalarının ve tasarımcılarının kıyafetlerini taşırken neler hissediyorsunuz?

Kıyafetleri giydiğimde kendimi çok özgüvenli ve eşsiz hissediyorum çünkü sonuçta kıyafetleri ilk kez sunmasına izin verilen kişi benim, bu da çok büyük bir onur. (Kıyafetlere bağlı olarak bazen kendinizi muhteşem, bazen de rahat hissediyorsunuz.)

Daha önce de Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmıştınız değil mi?

Evet, bu doğru. Bir yıl önce Paris Moda Haftası’nda yürümüştüm. Hem de oryantal elbiseler için.

Bu kez Kainat Modellik Yarışması’nda birinci olmuş bir model olarak podyuma çıktınız, arasındaki farkı anlatır mısınız?

Modellik yarışmasını kazanmış biri olmak kendime olan güvenimi daha da artırıyor. Birinci seçildiğim için çok minnettarım ve kendimi daha da geliştirmek, elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorum. Bu unvan bana bunu yapabilmem için büyük bir güç veriyor.

Tasarımlarını taşımaktan en keyif aldığınız tasarımcı hangisi?

Tasarımcıların her birinin kendine özgü ve benzersiz bir tarzı var, bu da birini seçmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor. Her birinin kıyafetleriyle kendi hikayelerini anlatma yöntemleri var ki bunu çok dikkat çekici ve harika buluyorum.

Paris’ten sonra sizi nerelerde göreceğiz?

Paris’ten sonra eğitimime devam edeceğim ve büyük bir model olma hedefime daha da yaklaşmak için atölye çalışmalarına katılacağım. Ayrıca daha fazla görev üstleneceğim ve kendime inanmaktan asla vazgeçmeyeceğim.

 

Geleceğe dair planlarınız nelerdir?

Gelecekle ilgili planlarım daha fazla şova ve çekime katılmak, moda dünyasında daha iyi tanınarak, daha fazla talep almak. En büyük hayalim New York’ta yürüyebilmek ve büyük modellerle tanışabilmek.

 

10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?

Bu yıldan sonra kendimi modellik sektörünün ortasında görüyorum. Düzenli iş talepleri almak ve çalışmak için güvenli bir ortam yaratmak istiyorum.

NASIL ARANDI: #defne şentürk # model # moda haftası # paris # izmit paris moda haftası

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.