26-04-2024 11:54

Herkes bir gün Zeray'lı olacak

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 14/03/2023
Konut sektörüne olan güveni, projelerin deprem yönetmelik şartlarına uyumunu, yeni projelere olan ilgiyi ve merak edilen birçok konuyu sektörün öncü firmalarından Zeray İnşaat’ın yetkililerinden dinleyeceğiniz muhteşem bir röportaj hazırladık.
.stripslashes($urun->baslik).

COUNTRY BAHÇECİK

Zeray İnşaat yetkililerinden Aytekin Gürhan, Zeray Country Bahçecik projesini anlattı.

Şehirde bir benzeri bulunmayan Zeray Country Bahçecik ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Zeray Country Bahçecik, bir benzerini kendi bünyemizde dahi bulamayacağımız eşsiz bir bakış açısıyla tasarlandı. İhtişamlı malikâne yaşamını toplu konseptte sunan tek proje olduğunu söylemem mümkün. Projemiz, 12 seçkin aileye konforlu ve huzurlu bir yuva olacak. Her malikanenin kendine özel peyzaj tasarımı yapılmış yaklaşık bir dönümlük yemyeşil bir bahçesi var. Proje; şehirden kopmadan doğayla iç içe yaşayabileceğiniz muhteşem lokasyonu, üstün tasarım ve malzeme niteliği ile hayallerin ötesinde lüks, prestij ve konfor anlayışını bir arada sunuyor.

Son yılların en trend akımı olan luxury modern tarzdan ilham alınarak tasarlanan Zeray Country Bahçecik; sütunlu yapısı, geniş verandası, girişinde 7,50 metre yüksekliğindeki muazzam galeri boşluğu ve göz alıcı merdivenleriyle ilk görüşte büyük heyecan uyandıran eşsiz bir karaktere sahip. İçeriye adım attığınızda kendinizi adeta sarayda hissetmeniz mümkün.

Zeray Country Bahçecik; hayalleri ve sınırları zorlayan mimarisinde 3 katlı yapısı, geniş alanlı 8+1 oda sayısı; iç donanımlarında yer alan kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, Türk hamamı, saunası, sinema odası; dış donanımlarında yer alan geniş bahçe alanı, bioethanol açık alan şöminesi, barbekü alanı ve 2 araçlık özel kapalı otoparkı gibi birçok eklentiyi barındırarak hem keyifli hem de konforlu bir yaşam sunuyor.

Peki, malikâne projenizi kimler tercih ediyor?

Zeray Country Bahçecik projemiz ulusal ve uluslararası arenada çok dikkat çekti. Ziyaretçi durumumuz oldukça hareketli. Tercih eden kitle ağırlıklı olarak kentimizin önde gelen iş insanları olmakla beraber, il dışından gelerek bu projede yaşamayı seçenler de oldu. Hatta projemiz sınırları aştı, Amerika ve Sicilya’ya ulaştı.

Zeray Country estetik ve konforlu. Bununla birlikte yapı güvenliği hakkında neler söylemek istersiniz?

Her zaman marka değerimizi öne çıkaran, bulunduğu çevreyle uyumlu, özgün ve estetik mimarisi ile fark yaratan uluslararası ölçekte ve nitelikte projeler üretmekteyiz. Zeray Country Bahçecik projemizde de en yeni teknoloji ve donatılar ile destekleyerek bir malikâne konsepti oluşturduk. İnşaat teknolojisinin getirdiği tüm olanakları değerlendirerek güvenli yapılar inşa ediyoruz. Yapılarımızda son deprem yönetmeliği ve ilgili mevzuat dikkate alınarak statik projeler hazırlanmaktadır. Zeray Country Bahçecik projemizde, yapı malzemesi olarak yüksek mukavemetli, korozyona mukavim ve uzun tasarım ömürlü, nitelikli beton malzeme ve ilgili standartlara tam uyumlu S420a sismik betonarme demiri gerektiği biçimde ve yerlerde, projeye uygun olarak kullanılmaktadır. Yapılar, süneklik düzeyi yüksek konvansiyonel betonarme çerçeveler ve poligon kolon düzeninin birlikte kullanıldığı son deprem yönetmeliğine ve standartlarına uygun olarak radye temel sistemiyle inşa edilmektedir. Binanın betonarme yapısında C30-C40 beton sınıfları kullanılmaktadır.

 

ZERAY DORA HILL

Zeray İnşaat yetkililerinden Rüya Armutcu, Zeray Dora Hill projesi hakkında bilgi verdi.

Dora Hill proje lansmanı çok görkemli olmuştu. Projelerin yanı sıra düzenlenen lansmanlar da büyük yankı uyandırıyor. Bunda projenin dikkat çekmesinin de önemi var. Bu konu özelinde Dora Hill için neler söylemek istersiniz?

Yaptığımız projelerin nitelikleri ve prestij değerleri yüksek olmasından kaynaklı müşterilerimize projelerimizi tanıtırken projenin niteliğine yakışır lansmanlar düzenliyoruz. Lansmanlar, projelerimizin doğuşu gibi… Dora Hill’den bahsedecek olursam, Dora Hill hem şehre hem doğaya yakınlığı ile öne çıkmış bir proje. Lokasyon olarak Kuzey Marmara Otoyolu, Şehir Hastanesi ve üniversiteye yakın oluşu da projenin artıları arasında. 30 dönüm üzerine kurulu 6 blok, 450 adet daire ve 1500 m2’lik sosyal tesis alanından oluşan bir proje. 1+1’den Kocaeli bölgesinde çok alışık olmadığımız 4,5+1’e kadar daire tiplerimiz mevcut. Kapalı otopark alanı, amfi tiyatro, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkından oluşan sosyal donatılara sahip bir proje. Böylece daire sahiplerimizin proje alanı dışına çıkmaya ihtiyaç duymadan site içerisinde her türlü konfora sahip olmasını da sağlıyoruz. Müşterilerimize yalnızca bir konut değil yaşam alanı vadediyoruz. Aynı zamanda geleceği bugünden yansıtabilmek için satış ofislerimizin içerisinde örnek dairelerimiz bulunuyor. Burada müşterilerimize kullandığımız malzemelerin kalitesini ve niteliğini gösterebiliyoruz.

Zeray olarak deprem yönetmeliğine uygun projeler inşa ettiğinizi biliyoruz. Bu konuda aydınlatıcı olması adına neler söylemek istersiniz?

Yaşanan felaketten dolayı çok üzgün olduğumuzu belirterek, Zeray ailesi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu gibi durumlarda sektörümüze düşen sorumluluğun farkındayız. Yapılarımızı uygularken bu bilinçle hareket ediyoruz. Projelerimiz sizlerin de bahsettiği gibi deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa ediliyor. Dora Hill özelinde C35 beton, B420c sınıfı nervürlü demir kullanıyoruz. Demirin düz veya nervürlü olması bile aslında hayati derecede önem taşıyor. Tüm projelerimizin statik projelerini en kötü ihtimali düşünerek çözüyoruz. Bu konulara yönelik detaylı teknik bilgilendirmeyi tüm şeffaflığımızla daire sahiplerine ya da konut alıcılarına satış ofislerimizde sağlıyoruz. Sloganımızda da dediğimiz gibi Zeray İnşaat olarak önce güven, sonra da içinde huzurlu bir şekilde oturum sağlayabilecekleri evler inşa ediyoruz.

Dora Hill ne zaman tamamlanacak ve genel anlamda satışlar ne durumda?

Dora Hill projemiz için planlanan teslim tarihi 2024 Mayıs’tır. Satışlarımızın % 60’ını şu aşamada tamamlamış bulunuyoruz. Lokasyondan ötürü sağlık çalışanı ve akademisyen ağırlıklı bir portföyümüz bulunuyor. Bulunduğumuz bölgenin kayalık olması sebebiyle deprem sonrasında müşteri kitlemizin daha da yoğunlaştığını söyleyebilirim. Aynı zamanda projemizin uygulama tarafında da güzel bir şekilde devam eden, hızlı bir süreç söz konusu.

 

ANKARA PROJELERİ

Zeray İnşaat yetkililerinden Şule Kahya, Ankara projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ankara’da Future Deluxe City projenizin lansmanı yapıldıktan sonra bölge ciddi anlamda hareketlendi. Bölgede başka proje yapmayı hedefliyor musunuz?

Projelerimiz ile bulunduğumuz bölgeyi kalkındıran, kalkındıracak olan “değer” üreten bir firmayız.  Bulunduğumuz Bağlıca’nın Batı Şehri olarak tanımladığımız bölgede birçok arazi anlaşması sağladık. Bölgede ‘yeni bir merkez’ oluşturduğumuzdan, başkentimizde 10 yıl, 20 yıl ve 50 yıl sonrasını öngörerek planlamalarımızı yapıyoruz.

Geçtiğimiz yıl Ankara Bağlıca’da Future Deluxe City projemize başladık. Bu yıl içerisinde yine aynı bölgede ikinci ve üçüncü etabımıza başlayacağız. Projemizi sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

 

COUNTRY AKMEŞE

Zeray İnşaat yetkililerinden Nilüfer Müftüoğlu, Country Akmeşe projesi hakkında bilgi verdi.

Kelebeği kozasından çıkardınız. Country Akmeşe yeni villa projeniz. 25 Şubat’ta satışları başladı. İlk tepkiler nasıl?

Projemiz öncelikle Akmeşe’nin muhteşem doğasına ulaşım kolaylığını bilen kişilerin dikkatini çekti. Müstakil yaşamı tercih eden ve Zeray’ın ön talep avantajlarını bilen kitlemizi ağırladığımız bir döneme girdik. Projemizin dikkat çeken mimarisindeki taş ve ahşap uygulamalarını satış ofisimize de yansıtarak müşterimizi burada ağırlamaya başladık. Satış ofisimiz bile çok beğeni aldı. Bu nedenle projemizin teslimlerinde yaşanacak o güzel etkiyi şimdiden hayal edebiliyorum.

Bize biraz Akmeşe’yi tanıtır mısınız?

Akmeşe; Kocaeli ili, İzmit ilçesinin bir semtidir. Şehrin 30 km kuzeydoğusunda yer almaktadır. Yani şehir merkezinden 10 dakikada Akmeşe’ye ulaşım sağlamak mümkündür. Merkeze yakınlığının yanı sıra bölge sakinlerine şehrin kalabalığından ve gürültüsünden izole huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Ormanları, göletleri, at çiftlikleri ile beraber tam bir tabiat harikası. Çevrede fabrika bacası bulunmadığı için bölgenin havasının birçok yerde rastlanmayacak kadar temiz olduğu tespit edilmiş. Bu yüzden at çiftlikleri de bu bölgede konumlandırılmış. Yani tesadüf değil. Burası Kocaeli’nin en doğal noktalarından, saklı bir huzur köşesi adeta.

 

Proje hakkında genel anlamda neler söylemek istersiniz?

Projemiz 26.000 m² alana kurulu 35 adet 5+1 villadan oluşuyor. Her bir villanın kendine ait otopark alanı, geniş bahçesi, verandası ve müstakil havuzu bulunuyor. Müstakil alanlara ek olarak ortak sosyal tesisi ve hobi bahçeleri sayesinde bölgenin yeşiliyle bütünleşmiş bir proje. Taş mimarinin modern çizgilerini villalarımızın iç ve dış detaylarına yansıttık. Modern ve klasik zarafeti taşıyan Country Akmeşe villa projemiz heyecan uyandıran Zeray kalitesinin bir yansımasıdır.

 

NASIL ARANDI: #zeray inşaat # zeray country # ankara # kocaeli # konut # arsa # bahçecik

1 yıl önce - C

Zeray ülkemize değer katmaya devam ediyor tebrikler

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.