25-04-2024 05:01

Özel Seymen’den ‘SEYMUN’ etkinliği

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 25/04/2023
İlimizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Özel Seymen Eğitim Kurumları, kuruluşunun 40. yılında yoluna yeni başarı öyküleri yazarak devam ediyor. Özel Seymen Koleji, şimdi de düzenlediği ‘Seymun’ etkinliğiyle gündemde
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin ilk özel okulu olma unvanını elinde bulunduran ve Kocaeli’nin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Özel Seymen Eğitim Kurumları, 40. yılı nedeniyle düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Özel Seymen Koleji şimdi de Kocaeli Liseler Arası Seymun Konferansı ile gündemde. Lise öğrencilerinin dünya sorunlarına çözüm üretecek fikirlerini sunacağı Seymun, 90 delegeden oluşan 10 okulun katılımıyla gerçekleşecek.

29-30 NİSAN TARİHLERİNDE DEDEMAN KARTEPE OTEL'DE

Bir simülasyon eğitimi olan konferans, 29-30 Nisan tarihleri arasında Dedeman Kartepe Kocaeli Otel'de gerçekleştirilecek. Birleşmiş Milletler yapısına benzer nitelikte komitelerin oluşturulacağı Seymun’da, komitelerdeki her öğrenci, temsil ettiği ülkelerle ilgili sorunlara ilişkin görüşlerini dile getirerek çözüm önerileri sunacak.

90 ÖĞRENCİ DELEGE

Seymen Eğitim Kurumlarının 90 öğrenci delege çıkararak belli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri eğitsel simülasyonda konferansa katılım gösteren öğrenciler dünya vatandaşı olarak, dünya sorunlarına çözüm bulma yolunda kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacaklar.

NASIL ARANDI: #eğitim # seymen koleji # birleşmiş milletler # öğrenci # başarı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.