29-03-2024 09:55

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu, 17. Geleneksel Çocuk Şenliğini Gerçekleştirdi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/05/2023
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlediği 17. Geleneksel Çocuk Şenliği ile şehre renk kattı
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlediği 17. Geleneksel Çocuk Şenliği ile şehre renk kattı. Pandeminin etkileri sebebiyle uzun bir ara verilen çocuk şenliği kutlamaları, bu yıl tüm coşkusuyla kaldığı yerden devam etti.

 

Plaza bahçesinde kurulan oyun alanlarındaki birbirinden eğlenceli etkinlikler, yüz boyama, resim, taş boyama, robotik kodlama, drama atölyeleri ve hediye çekilişi gibi birçok aktivite ile çocuklar gün boyunca doyasıya eğlendi. Şenlikte yer alan Kocaeli Anneleri Derneği, Kocaeli Kaya Motor, Herkese Mobilite, Autobella, Medikal Park ve Okyanus Koleji kurdukları stantlarla büyük ilgi topladı.

Toyota Plaza Kocaeli Kaya yetkilileri, tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu etkinliği geleneksel hale getirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu’nun çocukların yüzünü güldürdüğü etkinlik, şehre büyük bir anlam ve değer kattı.

 

Kocaeli Anneleri Derneği, Kocaeli Kaya Şirketler Grubuna Çocuk Şenliğini düzenledikleri için teşekkür plaketi takdim etti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı # toyota plaza kocaeli kaya # medikal park # kocaeli anneleri derneği # kocaeli kaya motor # autobella # herkese mobilite # medikal park # okyanus koleji

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.