20-04-2024 05:41

Onlar Erdi Muradına: Ceren&Murat

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
Metin yazarı Ceren Yürüker ile özel bir kuruluşta bölge satış yöneticisi olarak görev yapan Murat Patır bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, Arke Organizasyon’un kurucusu Birgül Yürüker ve merhum Sedat Yürüker’in güzeller güzeli kızları Ceren Yürüker ile İzmit’in en eski esnaflarından Selahattin Patır ile merhume Sibel Patır’ın yakışıklı oğulları Murat Patır, dillere destan bir kına organizasyonunun ardından çok şık bir nikah kokteyliyle yaşamlarını birleştirdi.

EĞLENCE DORUKLARA ÇIKTI

Ceren Yürüker ile Murat Patır’ın, Arke Organizasyon imzası taşıyan kına ve nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostlarından oluşan seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Hem duyguların hem de eğlencenin doruklara çıktığı kına organizasyonu Antikkapı’da, Ceren Hanım ve yakın çevresinden oluşan konukların katılımıyla gerçekleşti. Nostaljik detaylarla tasarlanan kına organizasyonunda güzelliğiyle göz kamaştıran Ceren Hanım’ın kınasının yakıldığı anlarda duygu dolu anlar yaşandı. Kına ritüelinin ardından konuklar geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Çiftin nikah kokteyli ise kına gecesinden birkaç gün sonra gerçekleştirildi.

BİR ÖMÜR BOYU EVET!

Büyük aşklarını evlilikle taçlandıran Ceren Yürüker ve Murat Patır, misafirlerini Kongre Merkezi Nikah Salonu’nda, çiçeklerle süslenmiş bembeyaz masalarda ağırladı. Ceren Hanım’ın, gelinliği içerisinde bir kuğu kadar zarif göründüğü törende, Murat Bey de yakışıklılığıyla göz doldurdu. Düzenlenen şık kokteylin ardından gerçekleşen nikah töreni, çiftin alkışlar eşliğinde alana girmesiyle başladı. Ceren ve Murat’ın nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, bu mutlu ana çiftin en yakın dostları şahitlik etti. Tören boyunca mutluluk ve heyecanları gözlerine yansıyan yeni evli çift, nikahın ardından balayı için Prag’a doğru yola çıktı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # dugun # kına # evlilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.