18-04-2024 08:56

Onlar erdi muradına

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/07/2021
İlimizin tanınmış iş insanlarından Kerim Bayramoğlu, hayatını Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Ayşe Özdede ile birleştirdi. Mutlu çiftin düğünü, birlikte yaşayacakları evin bahçesinde gerçekleştirildi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: CANDAR TÜMEĞ

 

İlimizin başarılı iş insanlarından, KOTO Meclis Üyesi, Promast Kimya’nın ortaklarından inşaat mühendisi Kerim Bayramoğlu, hayatını Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Ayşe Özdede ile birleştirdi. Çift, düzenlenen şık törende mutluluklarını aileleri ve yakın dostlarıyla paylaştı. Kerim Bayramoğlu ve güzel eşi Ayşe Özdede’nin düğünü, çiftin yaşayacağı evin bahçesinde, Arke Organizasyon imzasıyla gerçekleştirildi.

MİMOZA KONSEPTİ

‘Mimoza’ konseptiyle adeta baştan yaratılan bahçede; Kerim Bey’in annesi Havva Bayramoğlu ile Ayşe Hanım’ın babası Selami Özdede ve annesi Gönül Özdede’nin mükemmel ev sahipliğinde gerçekleşen düğün, başından sonuna dek mutlu anlara sahne oldu. Çiftin ailelerinin ve yakın dostlarının yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile zarif eşi Elif Hanım’ın da katıldığı tören, Faruk Çavuşoğlu Orkestrası’nın çaldığı birbirinden güzel parçalarla renklendi. Kerim Bayramoğlu’nun karizmasıyla dikkat çektiği gecede, Ayşe Hanım da şık gelinliği içerisinde güzelliğiyle göz kamaştırdı.

NİKAHI BAŞKAN KIYDI

Çiftin alkışlar arasında düğün alanına gelmesinin ve konukları selamlamasının ardından nikah merasimine geçildi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman tarafından kıyılan nikaha, çiftin yakın arkadaşları Hayati İşeri ve Ülfet Arı şahitlik etti. Birbirlerine ‘evet’ derken mutluluğu gözlerinden okunan Bayramoğlu çifti, nikahın ardından tebrikleri kabul etti. İlk danslarını ‘Fikrimin İnce Gülü’ şarkısıyla yaparken, davetlilerden büyük alkış alan mutlu çift, gece boyunca konuklarıyla sohbet edip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bayramoğlu çifti, düğün töreninin ardından balayı için Marmaris’in yolunu tuttu.

NASIL ARANDI: #kerimbayramoğlu #ayşeözdede #koto #işadamı #promastkimya #arkeorganizasyon #kotomeclisüyesi #mimozakonsepti #düğün #konsept #nikah #kartepebelediyesi #mustafakocaman

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.