25-04-2024 05:27

Cevat ve Nurtaç’a dillere destan düğün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/07/2021
İlimizin tanınmış iş adamlarından, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, oğlu Cevat Yıldız’ı dillere destan bir düğünle evlendirdi. Düğünde ünlü sanatçı Serdar Ortaç sahne aldı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin tanınmış iş adamlarından, Yıldız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, oğlu Cevat Yıldız’ı görkemli bir düğünle evlendirdi. Yıldız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Sitare Petrol Genel Müdürü ve KOTO Meclis Üyesi Cevat Yıldız, Şevket-Ayşegül Özkarasu çiftinin Kocaeli Devlet Hastanesi’nde biyolog olarak görev yapan güzel kızları Nurtaç Özkarasu ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe iş dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra çok sayıda siyasetçi katıldı.

MERAL AKŞENER GELDİ

Cevat Yıldız ile Nurtaç Özkarasu’nun üniversite yıllarında başlayan arkadaşlıklarını nikahla taçlandırdığı düğüne siyasiler adeta akın etti. Emex Otel’in kır bahçesinde gerçekleştirilen düğüne İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener ile TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar başta olmak üzere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Grup Başkanvekilleri; Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş katıldı.

NİKAHI BAŞKAN KIYDI

Şanbaz Yıldız ile zarif eşi Hatice Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen düğünde genç çiftin nikahını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıyarken, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, KOTO Başkanı Necmi Bulut, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, STK’ların başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda davetli de törende hazır bulundu. Nikah akdini gerçekleştiren Başkan Hürriyet genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını takdim etmesi için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e verdi. Akşener de yaptığı kısa konuşmada “Allah mesut etsin. Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kültürümüze uygun evlatlar yetiştirmenizi diliyorum” diyerek, aile cüzdanını gelin ve damada takdim etti.

SERDAR ORTAÇ RÜZGARI

Nikahın kıyılmasının ardından genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı, ardından takı törenine geçildi. Tebrikleri kabul eden Cevat- Nurtaç Yıldız çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yıldız ailesinin tüm fertlerinin şık kıyafetleri içinde göz kamaştırdığı gecenin sürprizi ise ünlü sanatçı Serdar Ortaç’tı. Sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren Serdar Ortaç, sahneden sık sık Yıldız ailesinin fertlerine ve davetlilere takılmayı da ihmal etmedi. Şanbaz Yıldız’a ‘Şanbaz baba’ diye seslenen, sahneye davet ederek gelin ve damatla birlikte dans ettiren Serdar Ortaç, esprileriyle de ortalığı kırdı geçirdi.

ÇOK EĞLENDİLER

Sahnenin önünü dolduran kalabalık Serdar Ortaç’ın hareketli şarkıları eşliğinde kimi zaman dans etti kimi zaman da halay çekti. Sahne performansıyla davetlilerden tam not alan ünlü sanatçı gece boyunca hem eğlendi hem de eğlendirdi. Davulların susmadığı düğünün sonunda Cevat- Nurtaç Yıldız çifti balayı için Karadağlar’ın yolunu tuttu.

 

 

NASIL ARANDI: #şanbazyıldız #iyiparti #cevatyıldız #nurtaçözkarasu #evlilik #dünyaevi #kutlama #konser #serdarortaç #meralakşener #fatmahürriyetkaplan #yıldızşirketlergrubu #haydarakar #nikah #dans #eğlence

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.