16-06-2024 11:16

NUTAT ÇİKOLATA'DAN EĞİTİME DESTEK

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 23/05/2024
Nutat Çikolata, kız çocuklarının eğitimine destek olmanın gururunu yaşıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Kuruluşundan bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Nutat Çikolata, şimdi de eğitimde fırsat eşitliğini savunan ve özellikle kız çocuklarının eğitimine destek olacak yeni bir projeye imza atıyor. Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığıyla 2024/2025 eğitim öğretim yılında 100 kız öğrencinin 1 yıllık eğitim maliyetini karşılamayı hedefleyen Nutat Çikolata, ‘Tut Elimi’ projesi ile kız çocuklarının eğitimine destek olmanın gururunu yaşıyor.
 

LEZZET KUTULARI İLE EĞİTİM DESTEĞİ

Proje kapsamında Nutat Çikolata, üzerinde TEV bursiyerlerinin çizdiği resimler ve yüreklere dokunan mesajların bulunduğu özel çikolata kutuları hazırladı. Bu kutuların satış fiyatının %30’u TEV’e aktarılacak ve her bir kutu, bir kız öğrencinin eğitim hayatına katkı sağlayacak. Nutat Çikolata, ‘Az aslında çoktur’ anlayışı ile her bir kutunun 100 kız öğrencinin burslarının tamamlanması için büyük önem taşıdığını belirtiyor.

 

TÜM HALK DAVETLİ

Kız çocuklarının eğitimi için başlatılan bu anlamlı projenin lansmanı 24 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleştirecek. Nutat Çikolata ve TEV Kocaeli, İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan lansman etkinliğine tüm halkı davet etti. Bu özel etkinlikte, projeye katkıda bulunmak ve kız çocuklarının eğitimine destek vermek isteyen herkesi beklediklerini belirttiler.

 

Etkinlik Bilgileri

Tarih: 24 Mayıs 2024
Yer: İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi
Adres: Orhan Mahallesi Devran Cad. No: 71 İzmit/ Kocaeli
Telefon Numarası: 0535 977 8832

 

NASIL ARANDI: #nutat çikolata # tev # kocaeli # türk eğitim vakfı # eğitim # lansman # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.