19-06-2024 11:29

OKUMA SANATI KULÜBÜ TORUN METAL DESTEĞİ İLE 107 ve 108. KÜTÜPHANESİNİ AÇTI

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 20/05/2024
Okuma Sanatı Kulübü kütüphaneler kurmaya devam ediyor
.stripslashes($urun->baslik).

Okuma Sanatı Kulübü bu kez Torun Metal firmasının kendi içerisinde başlattığı kitap toplama kampanyasında toplanan kitaplar ile kitap ihtiyacı olan okullara destek verdi.

Torun Metal firmasının toplamış olduğu kitaplar öncelikle Başiskele Doğentepe İlkokuluna teslime dildi. Minik öğrencilerin katılımı işle gerçekleşen kitap teslimine Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Başiskele Kaymakamlığı AB Projeler Direktörü Emin Öztürk ve Torun Metal Eğitim ve İnovasyon Lideri Hasret Keleş Telseren ve İnsan Kaynakları ekibi katılım sağladı.

Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Selma Kahraman, Okuma Sanatı Kulübü Başkan Yardımcısı Gamze Kır Sapancı ve Okuma Sanatı Kulübü üyelerinden Diş Hekimi A. İpek Abacı kütüphane kitap destek töreninde yerlerini aldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya konuşmasında Torun Metal’e teşekkürlerini sunarak Torun Metal Eğitim ve İnovasyon Lideri Hasret Keleş Telseren’e plaketlerini taktim etti. Doğantepe İlkokulu Müdürü Nuray Perk Okuma Sanatı Kulübü adına Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Selma Kahraman’a plaket taktim etti ve katkılarından dolayı Okuma Sanatı Kulübü ve Torun Metal firmasına teşekkür etti.

Okumanın öneminden bahseden Milli Eğitim Müdürü, miniklerle fotoğraf çektirip bu anlamlı dakikaları ölümsüzleştirdi.

Doğantepe İlkokulu’nda kütüphane kitap desteğinin tamamlanması ile birlikte aynı gün aynı proje kapsamında Başiskele Kartonsan İlkokulu’na kitap desteği vermek üzere devam edildi.

Kartonsan İlkokulu önünde kolonya ve küçük hediyeliklerle bekleyen öğrenciler Okuma Sanatı Kulübü ve tüm misafirleri neşe ile karşıladılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya konuşmasında Torun Metal’e teşekkürlerini sunarak Torun Metal Eğitim ve İnovasyon Lideri Hasret Keleş Telseren’e plaketlerini taktim etti. Kartonsan İlkokulu Müdürü Fatih Güngör Okuma Sanatı Kulübü adına Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Selma Kahraman’a plaket taktim etti.

Kütüphane kitap desteği seromonileri tamamlandıktan sonra Kartonsan İlkokulu aile birliğinin katkıları ile hazırlanan ikramlar ile sohbet edildi.

Okuma Sanatı Kulübü hız kesmeden kütüphane açılışlarına devam ediyor. Açılış sonrası yapılan sohbetlerinde Okuma Sanatı Kulübü Başkanı Selma Kahraman, Mayıs ayının bitmesi ile birlikte Okuma Sanatı Kulübü olarak yaz tatili arası vereceklerini ve yeni okul döneminde yepyeni projeler ile döneceklerini belirtti.

Okuma Sanatı Kulübü kitap toplama kampanyalarına katılmayı, kulübü desteklemeyi unutmayın.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.