26-04-2024 06:45

Mükemmeli arayanların adresi: Semra Ülker Beauty Center

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/06/2021
Uzman estetiysen ve usta öğretici Semra Ülker, mükemmeliyetçi yapısını işine de yansıtıyor, İzmitli kadınlara kendilerini çok özel hissettiriyor
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: CANDAR TÜMEĞ

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Uzun yıllar farklı kurumlarda çalıştıktan sonra sayısız eğitim alarak çocukluk hayalini gerçekleştiren Semra Ülker, kendi adını verdiği güzellik salonunda İzmitli kadınları güzelleştirirken, beylere de ihtiyaçları doğrultusunda mükemmel çözümler sunuyor. Semra Ülker Beauty Center’da buz epilasyondan iğneli epilasyona, cilt bakımından kalıcı makyaja, microblading uygulamasından ipek kirpiğe, kaş tasarımından kirpik liftinge, manikür-pedikürden kalıcı ojeye, protez tırnaktan saç simülasyonuna kadar her türlü işlem, günün trendlerine uygun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

 

SAYISIZ EĞİTİM ALDI

 

Semra Hanım, güzellik sektörüne nasıl adım attığını şöyle anlatıyor: “Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum ancak güzellik sektörü çocukluğumdan beri ilgimi çekiyordu, yapmak istediğim bir meslekti, kısacası hayalimdi. İş hayatına atılsam da aklım güzellik sektöründe kalmıştı. Sonunda karar verdim, 2006 yılı itibariyle çeşitli akademilerden eğitim almaya başladım. Sayısız eğitim aldım ancak hep daha iyisini yapma isteğimden dolayı yetersiz geliyordu. Eğitimden eğitime koştum, seminerlere ve workshoplara katıldım. Sonunda uzman estetisyen ve usta öğretici oldum. Çeşitli kurumlarda uzman estetisyen olarak çalıştım, stajyerler yetiştirdim ve eğitim verdim.

 

15 YILLIK TECRÜBE

 

Sıra hayalimi gerçekleştirmeye gelmişti. 2016 yılında, uzman estetisyen ve usta öğretici olarak kişiye özel hizmet verebileceğim bir salon açtım. KOSGEB’in kadın girişimcilere verdiği krediyle kendi markamı oluşturdum ve o gün bu gündür Semra Ülker Beauty Center çatısı altında, 15 yıllık tecrübemle müşterilerime hizmet veriyorum. İşime aşığım, bir şey yapıyorsam en iyisini, en güzelini yapmalıyım, mükemmele ulaşmalıyım yoksa mutsuz oluyorum. Kaliteye ve hijyene önem veririm, sonuç odaklı çalışırım. Bu sektörde hep aranılan ve tercih edilen kişi oldum. Bundan dolayı mutluyum.”

 

BEYLERE DE HİZMET

 

Semra Hanım, güzellik salonunda verdiği hizmetleri şöyle anlatıyor: “Son teknoloji ürünü buz başlıklı epilasyon cihazıyla hem kadın hem erkek müşterilerimize kalıcı çözümler sunuyoruz. Erkeklere yönelik kemer üstü buz epilasyonun yanı sıra cilt problemleri, manikür, pedikür, saç simülasyonu, bozuk kaş şekillendirme mikropigmentasyon uygulamaları yapıyoruz. Ayrıca iğneli epilasyon da yapıyoruz, her kıl türünde en iyi sonuca  ulaşıyoruz. Epilasyonun yanı sıra profesyonel cilt bakımı hizmeti veriyoruz. Önce cildi analiz ediyoruz, cilt tipine uygun bakım yapıyoruz. Bu esnada sivilce, leke, siyah nokta ya da akne gibi problemler varsa, çözüme kavuşturuyoruz. Ayrıca ciltte sarkma varsa toparlama ve bakım işlemleri yapıyoruz.

 

SAÇ SİMÜLASYONU

 

Kocaeli’de başka hiçbir güzellik salonunda olmayan ‘Skeyndor’ adlı ürünü kullanıyoruz. Skeyndor Eternal serisiyle yüz, boyun ve dekolte bölgesine kök hücre bakımı yapıyoruz. Cildini gençleştirmek, toparlamak, kırışıklıklardan kurtulmak, aydınlık ve canlı bir cilde kavuşmak, kısacası yenilenmek isteyenler için harika bir ürün. Öte yandan saç simülasyonu da yapıyoruz. Saçta yara ya da dikiş izi varsa veya kişiyi rahatsız eden bir boşluk söz konusu ise saç simülasyonu tekniğini kullanarak, saç efekti veriyoruz. Böylece rahatsızlık veren görüntüyü ortadan kaldırıyoruz.”

 

KALICI MAKYAJ

 

Semra Hanım, özellikle çalışan kadınların hayatını kolaylaştıran kalıcı makyaj uygulamalarını da başarıyla gerçekleştiriyor. Dolgu tekniği kaş kontörü, microblading, ipek kirpik, kirpik lifting, dudak renklendirme ve eyeliner uygulamalarında kimyasal içermeyen doğal ürünler kullandıklarını söyleyen Semra Hanım, “Kalıcı makyaj uygulamaları özellikle çalışan kadınlara zaman kazandırıyor, her daim bakımlı ve güzel görünmelerini sağlıyor” diyor. Semra Ülker Beauty Center’da kalıcı oje ve protez tırnağın yanı sıra manikür-pedikür hatta ayak detoksu bile yaptırabilirsiniz.

 

AKADEMİ KURMAK

 

Semra Ülker Beauty Center’da kızı Aylin Tümer ile birlikte müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Semra Ülker bundan sonraki hedefini ise ‘akademi açmak’ olarak açıklıyor. Kuracağı akademide güzellik sektörüne gönül vermiş kişilere eğitim vermek, onları meslek sahibi yapmak isteyen Semra Hanım, “Bu hayalimi de bir gün gerçekleştireceğime inanıyorum” diyor. Semra Hanım’ın temizlik, hijyen ve düzen konusunda taviz vermediği Semra Ülker Beauty Center, 09:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Tepecik Mahallesi, Feridun Özbay Sokak, Ekşiler İş Merkezi No:23, Kat:2, İzmit

Telefon: 0543 911 49 11

Instagram: @sabeautycenter

NASIL ARANDI: #semraülker #güzellik #beautycenter #erkekbakımı #kadın #ciltbakımı #aylintümer #kalıcımakyaj #saçsimülasyonu #eğitim

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.