20-04-2024 16:14

Ev yapımı burger burada yenir: Salash Burger

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/06/2021
Genç girişimci Gökhan Alet’in Çınaraltı Künefe’den sonra ilimize kazandırdığı ikinci marka olan Salash Burger, ev yapımı burgerleriyle yeme-içme sektörüne iddialı bir giriş yaptı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR 

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN - TANER HEBEK 

 

Kentimizin genç ve başarılı girişimcilerinden Gökhan Alet, Çınaraltı Künefe ile yakaladığı başarı grafiğini daha da yükseğe taşımaya kararlı. Açıldığı günden itibaren kapısında kuyrukların oluştuğu, Kocaelililerde adeta bağımlılık yaratan Çınaraltı Künefe’den sonra ikinci markası Salash Burger ile karşımıza çıkan başarılı girişimci, ev yapımı burger konusunda da en az künefede olduğu kadar iddialı.

 

 

SIRA DIŞI KONSEPT

 

Pandemi önlemleri nedeniyle faaliyetine paket servis ve gel-al sistemiyle başlamasına rağmen adını kısa sürede duyuran Salash Burger, nihayet misafirlerini ağırlamaya başladı. Asıl mesleği mimari restorasyon olan Gökhan Alet’in, markanın adına yakışır şekilde, sıra dışı bir konseptle bizzat tasarladığı dükkan, gerek akılları baştan alan lezzetleri gerekse keyifli ortamıyla şimdiden dolup taşmaya başladı.

 

 

ÖZEL REÇETELER

 

Bir yiyenin bir daha vazgeçemediği Salash Burger’in en büyük özelliği, menüsündeki tüm lezzetlerin ev yapımı olması. Satışa sundukları ürünlerin reçetelerinin kendilerine ait olduğunu özellikle belirten Gökhan Alet, “İzmitlileri gerçek ev yapımı burger lezzetiyle tanıştırmak için yola çıktık. Kendi reçetelerimizle en kaliteli ve en taze ürünleri kullanarak hazırladığımız burgerler, damaklarda iz bırakacak kadar lezzetli. Pandemi döneminde açılmış olmamıza rağmen bu kadar büyük ilgi görmemizin nedeni de bu” diyor.

 

 

EN TAZE ÜRÜNLER

 

Burgerlerin hiçbir çeşidinde hazır ya da dondurulmuş gıda kullanmadıklarının; tüm malzemelerin özel olarak temin edildiğinin altını özellikle çizen Gökhan Alet, sözlerine şöyle devam ediyor: “Burgerlerimizin tamamında dana döşünden elde edilen etleri kullanıyoruz ve bu eti mutfağımızda özenle kendimiz işliyoruz. Kesinlikle hazır, dondurulmuş köfte kullanmıyoruz. Ayrıca ekmeklerimizi ve burger sosumuzu da dükkanımızda kendi reçetemizle üretiyoruz. Soslarımız, kullandığımız özel eritme peynir, füme etler… Burada her şey en taze ve lezzetli haliyle bulunuyor.”

Salash Burger’in, menüsünde 7 ayrı lezzette burger ve 5 çeşit atıştırmalık bulunuyor. Salash müdavimleri; Salash Burger, Cheese Burger, Mexican Burger, Barbekü Füme Burger, Tiftik Burger, Double Salash Burger ve Double Tiftik Burger arasında seçim yapmakta zorlanırken; patates kızartması, soğan halkası, mozzarella steak, Salash lezzet tabağı ve çıtır tavuk gibi atıştırmalıklar da damaklarda adeta lezzet şöleni yaratıyor.  

 

 

İKİNCİ ŞUBE YAKINDA

 

Salash Burger, ev yapımı nefis burgerleriyle kısa sürede İzmitli burger tutkunlarının gönlünde taht kuran Gökhan Alet, ikinci şube için de kolları sıvadı. Salash Burger’in bir şubesini de Körfez Kent 4. Etap’ta açmaya hazırlanan Gökhan Bey, “Körfez’deki Salash Burger müdavimlerinin ‘Körfez’e de şube açın’ ısrarını kıramadık. İkinci şubemizi bir ay içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Tüm Kocaelilileri Salash Burger’in benzersiz burgerlerini tatmaya bekliyoruz” diyor.

 

 

İLETİŞİM

Yenişehir Mah. Demokrasi Cad.

No:86  İzmit/Kocaeli

Tel: (0262) 643 54 61

Instagram: @salashburger

Online sipariş: www.yemeksepeti.com

NASIL ARANDI: #salashburger #gökhanalwt #evyapımı #özelreçete #hamburger #cheeseburger #tiftikburger #çınaraltı #kocaeli #yenişehir

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.