29-03-2024 00:39

KOİDER 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ KOİDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI NİHAN ÇAKICI OLDU

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 23/03/2023
Kentimizin başarılı iş kadınları ve kadın yöneticileri tarafından 2017 yılında kurulan KOİDER, 3. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan seçimle, kurucu üye Nihan Çakıcı derneğin Yönetim Kurulu Başkanı oldu
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’nin başarılı iş kadınları ile kadın yöneticilerinin bir araya gelmesiyle 2017 yılında, iş kadını Nilgün Yılmaz başkanlığında kurulan Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER)’in 3. olağan genel kurul toplantısı Dedeman Kartepe Otel'de gerçekleştirildi. Kurulduğu günden beri imza attığı birbirinden başarılı pek çok projeyle adını kısa sürede duyuran derneğin üyeleri; KOİDER’in yönetim, denetim, disiplin ve istişare kurullarının seçimini gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen kurulda katılımcılara KOİDER'in bugüne kadar yaptığı projelerin anlatıldığı bir tanıtım filmi izletildi. Eski yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ardından Divan başkanlığı görevini Evrim Atasoy Ürük'ün üstlendiği genel kurulda, daha sonra yönetim, denetim, disiplin ve istişare kurullarının seçimine geçildi. Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda Nihan Çakıcı KOİDER'in yeni yönetim kurulu başkanı, Başkan yardımcısı ve Ticari İlişkiler Komisyon Başkanı Dilber Yalçın , Eğitim Komisyonu Başkanı Şennur Zengin, Girişimcilik Komisyon Başkanı Esma Şengüler, Üye İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Tuba Aydın, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Ayşe Sayan ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Sevim Baymak da yönetim kuruluna seçilen üyeler oldu. 

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Çakıcı yaptığı konuşmada, 2017 yılında kurucu başkanımız Nilgün Yılmaz ile birlikte kurduğumuz KOİDER’i daha ileriye götürebilmek adına yeni yönetim kurulu üye arkadaşlarımla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı. 

KOİDER’in 3. genel kurulu, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

NASIL ARANDI: #koider # dedeman kartepe otel # nilgün yılmaz # nihan çakıcı # kocaeli iş kadınları

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.