26-04-2024 17:00

Değişim Akademi'de 'Yönetici Geliştirme Eğitimi' başladı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 27/03/2023
26 yıldır danışmanlık hizmeti veren Değişim Akademi, 2023 yılı “Yönetici Geliştirme Eğitimi” programları ocak ayı itibari ile başladı
.stripslashes($urun->baslik).

26 yıldır danışmanlık hizmeti veren Değişim Akademi, 2023 yılı “Yönetici Geliştirme Eğitimi” programları ocak ayı itibari ile başladı. Beş kişilik gruplar halinde verilen bu eğitim 1 yıl içerisinde tamamlanacak.  Toplam 160 saat sürecek olan bu eğitimde katılımcılara; yönetim sistemi kurma, şirket yönetimi ve sistem geliştirme konuları ile ilgili bilgi verilmekte, deneyim aktarılmakta, masa başı ve saha uygulamaları yaptırılmakta.

Değişim Akademi Kurucusu Kamil Bolat, Yönetici Geliştirme Eğitimi programıyla ilgili; “İşletmelerde gördüğüm etkin olmayan yönetim, yetkin olmayan yöneticiler nedeniyle büyük miktarlarda kaynak israfının olmasıdır. Bu nedenle ortaya çıkan kayıpların büyüklüğü ölçülemediği için ta ki büyük yönetsel sıkıntılar yaşanana kadar, konunun ele alınması gereği duyulmamaktadır. Kurum ve kuruluşların performansı yönetim başarısıyla doğrudan ilgilidir. Yönetim kaynaklı sorunların azaltılmasına katkıda bulunmak, işletmeler için güçlü yöneticiler yetiştirmek, işletme yönetiminin devredileceği yeni kuşağı yetiştirmek amacıyla Değişim Akademi’nin tasarladığı ‘yönetici geliştirme’ sertifika programı yalnız eğitimin verilmesini değil, aynı zamanda eğitimi alan kişinin yaptığı uygulamaların takip edilmesini de kapsayacak şekilde tasarlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Katılımcılar saha uygulamalarını kendi çalıştıkları şirkette veya kendilerine gösterilen şirketlerde yapmakta, bu uygulamalardan ölçülebilir veya faydası hissedilir sonuçlar aldıklarında aşamaları başarıyla geçmiş sayılmakta. Bu eğitim, şirket yönetiminin devredileceği 2. kuşak yönetici adaylarına, şirketlerin üst yöneticilerinin yatırım yapmak ve onları geliştirmek istedikleri yönetici adaylarına, iş hayatlarını yönetici olarak sürdürmeyi arzu eden kişilere açık.

 

Ön kayıt başvurusu ve bilgi almak için;

DEĞİŞİM AKADEMİ

Telefon: 0530 118 19 64

Adres: Sanayi Mh. Kozalı Sk. Çarşı Yapı AVM C Blok No:10 C-20 İzmit/Kocaeli

Web: www.degisimakademi.com.tr

kamilbolat@degisimakademi.com.tr

NASIL ARANDI: #değişim akademi # kamil bolat # eğitim # öğrenci # kocaeli # izmit # yönetici geliştirme eğitimi # şirket # sistem geliştirme

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.