11-05-2024 06:00

Fzt. Elif Akıncı, Startv'de

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 30/03/2023
Omurga rahatsızlıklarına yönelik kendi geliştirdiği Rubatonik Pilates yöntemiyle de tanınan Elif Akıncı, Startv ekranlarında Burcu Esmersoy ile beraber teknolojinin omurga sağlığımız üzerine etkilerini konuştu
.stripslashes($urun->baslik).

Bugüne dek ulusal televizyon kanallarında sayısız programa konuk olarak omurga rahatsızlıklarının çeşitleri, nedenleri, fizyoterapinin bu hastalıkların rolü hakkında bilgi paylaşımlarında bulunan fizyoterapist Elif Akıncı, Star TV’de Burcu Esmersoy’un sunduğu ‘Burcu ile Haftasonu’ programına katıldı. Akıncı, skolyoz, kifoz, longoz gibi omurga hastalıkları ile ilgili bilgiler verdi.

FİZYOTERAPİST SEÇERKEN…

Bu hastalıkların erken fark edilmesi noktasında anne-babalara önerilerde de bulunan Elif Akıncı, tedavi edilmeyen omurga hastalıklarının neden olacağı sağlık problemleri hakkındaki bilgileri yine Star TV ekranlarında paylaştı. Akıncı, konuk olduğu 'Burcu ile Haftasonu' programında omurga rahatsızlıklarının tedavisinde fizyoterapistin önemine ve fizyoterapist seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlara da değindi.

 

KAÇIRANLAR VE YENİDEN İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

Elif Akıncı'nın 18 Mart cumartesi günü katıldığı 'Burcu ile Haftasonu' programını Elif Akıncı Official Youtube kanalından ve aşağıda bulunan video linkini tıklayarak youtube adresi üzerinden izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=YZ2Llobl9Qo

NASIL ARANDI: #elif akıncı # burcu esmersoy # fizyoterapist # elif akıncı pozitif yaşam merkezi # ataşehir # izmit # kocaeli # star tv

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.