29-03-2024 03:09

Kocaeli Anneleri alkışı hak ediyor!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/01/2022
Kocaeli Anneleri Derneği’nin, hayırseverlerin desteğiyle yaptırdığı anaokulu duygu yüklü bir törenle açıldı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizde ihtiyaç sahibi anneler ve çocuklarına destek olmak amacıyla kurulan, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllerde taht kuran Kocaeli Anneleri Derneği, çok anlamlı bir projeye daha imza attı. Dernek, Derince Çenedağ Mahallesi’nde bulunan 15. Kolordu İlkokulu’nun bahçesine bir anaokulu yaptırdı. Kocaeli Anneleri Derneği Anaokulu geçtiğimiz ay düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

264 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

2 bin metrekarelik bahçe içinde 600 metrekarelik kapalı alana sahip Kocaeli Anneleri Derneği Anaokulu, 1 milyon TL’ye mal oldu. 264 öğrenci kapasiteli anaokulunda 2’si özel gereksinimli çocuklara ayrılmış 6 sınıf ve 1 yemekhane bulunuyor. Kocaeli Anneleri Derneği, iki yıl önce başlattıkları projeye ‘birlikten kuvvet doğar’ adını vermiş, hayırseverlerin desteği ve bağışlarla tamamlanan anaokulu 2021-2022 eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmişti.

PROTOKOL TAM KADRO

Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya ve yönetim kurulunun ev sahipliği yaptığı açılışa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Meftun Dallı, KOTO Başkanı Necmi Bulut, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYA: GURURLUYUZ

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, “Hayat boyu gurur duyacağımız bir proje oldu bizim için. Kum yüklü kamyonları ağlayarak karşıladık. Ufacık bir destekle neler yapılabileceğini herkese gösterdik. Umarım bu okul herkes için örnek teşkil eder. Sizlerin de desteğiyle daha da güzel işler yapabileceğimize inanıyorum” dedi. Hande Kaya’nın duygu yüklü konuşması alkışlarla kesildi.

OKULU GEZDİLER

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yaptıkları konuşmalarda Kocaeli Anneleri Derneği’ne teşekkür etti. Açılış sonrasında okulu gezen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, öğrencilerle tek tek ilgilendi, hediyeler verdi. Hediyelere ve ilgiye boğulan öğrenciler hallerinden oldukça memnundu.

NASIL ARANDI: #kocaelianneleriderneği #anaokuluaçılışı #handekaya #seddaryavuz #tahirbüyükakın #fatmakaplanhürriyet #zekiaygün #meftundallı #necmibulut #harunyıldızlı #yunusemrekurt #remzikaya #halimdedeoğlu #açılış

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.