19-04-2024 07:34

İzmitli Defne Şentürk'e teklif yağıyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
İzmitli gurbetçi bir ailenin kızı olan Defne Şentürk katıldığı modellik yarışmaları sonrasında teklif üzerine teklif alıyor
.stripslashes($urun->baslik).

2021 yılında Türkiye Ulusal Modellik Yarışması’nda birinci seçilen, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ‘Top Model Of Universe’ yani Kainat Modellik Yarışması’nda da ülkemizi başarıyla temsil ederek, 35 ülkenin yarışmacıları arasından birinci olmayı başaran Defne Şentürk’e teklif yağıyor. İzmitli gurbetçi bir ailenin kızı olan, Almanya’da yaşamını sürdüren Defne Şentürk, teklif geldiği taktirde Türkiye’de de modellik yapabileceğini söylüyor.

Defne Hanım, Kainat Modellik Yarışması’nda birinci olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Yarışmada birinci olduktan sonra daha profesyonel hareket etmeye karar verdim ve Bayleaf Management ile çalışmaya başladım. Bayleaf Management, projeleri daha iyi koordine etmeme ve geliştirmeme yardımcı oluyor.

Yeni iş teklifleri aldınız mı? Şu anda modellik yapıyor musunuz?

Evet, 2023 yılında gerçekleşecek defileler ve çekimler için iş teklifleri aldım. Şu anda modelliğe devam ediyorum, aynı zamanda içinde bulunduğum sektörle ilgili eğitimler alıyorum.

Modellik teklifi alırsanız Türkiye’ye gelmeyi düşünür müsünüz?

Teklif alırsam, elbette kültürüm ve memleketim olduğu için Türkiye’ye gelirim, aynı zamanda uluslararası modelliğe de hazırım.

Bir model olarak bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Sabah kalktığınız andan itibaren gün boyu neler yapıyorsunuz?

Her gün sabah 08.00’de kalkmaya ve sabah rutinimi uygulamaya çalışıyorum. Daha sonra kahvaltı etmeyi ve biraz egzersiz yapmayı seviyorum. Öğleden sonra yürüyüşe çıkıyorum ve arkadaşlarımla buluşuyorum. Evden çıkmayacaksam, mutfağa girerim, bir şeyler pişirir ve en sevdiğim diziyi izlerim. Kitap okumayı da çok severim, fırsat buldukça bol bol okurum.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz? Beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz, özel bir diyet programınız var mı? Spor yapıyor musunuz?

Ne yediğime dikkat ediyorum, çok dengeli beslenmeye çalışıyorum. Bol bol meyve ve sebze tüketiyorum ama tabii ki bazen hamburger ya da pizza da yiyorum. Sık sık koşuya çıkıyorum ve formda kalmak için evde egzersiz yapıyorum. Bir takımda voleybol oynamak istiyorum.

Size göre bir modelde olması gereken özellikler nelerdir?

Bir modelin karizmasının olması gerektiğini düşünüyorum. Elbette güzellik ve fizik önemlidir ama karakter de bir o kadar önemlidir. Sempatik olmak da benim için çok önemli, model aynı zamanda sempatik olmalı. Özgün olmalı ve kendi yolunuzdan gitmelisiniz. Çok çalışmalısınız, eleştirilerle başa çıkabilmelisiniz.

Modellerin incecik, sıfır beden mi olması gerekiyor, bu konudaki düşünceniz nedir?

Bir modelin sıfır beden olması gerektiğini düşünmüyorum. Kendinizle barışıksanız, kendinizi o beden içinde iyi hissediyorsanız, bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum.

En beğendiğiniz dünyaca ünlü model kim, bir idolünüz var mı?

Kendall Jenner ve Isabelle Mathers’ı seviyorum. İkisinin de güzel bir karizması var.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # manken # top model # defnesentürk

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.