19-04-2024 19:07

İzmit Rotary’den Coşku Dolu Kutlama

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/09/2022
İzmit Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla İstinye Spicy’de düzenlenen Barbaros Büyükakkan konserinde coşku dolu saatler yaşandı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

İzmit Rotary Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını coşku dolu bir organizasyonla kutladı. İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu ve eşi Esin Alçıoğlu’nun ev sahipliğinde İstinye Spicy’de düzenlenen konser organizasyonunda tüm rotaryenler coşku dolu bir gece yaşadı. Etkinlik; guvernörler, 2420. Bölge’den 80 Rotary kulübü ve 300’e yakın rotaryenin katılımıyla gerçekleşti. Tüm rotaryenlerin doyasıya eğlendiği programda başarılı sanatçı Barbaros Büyükakkan sahne aldı.

YAKIŞIR KUTLAMA

İstinye Spicy’nin yemyeşil bahçesinde gerçekleşen programda bir araya gelen roteryenler gece boyunca hem birlikte olmanın tadını çıkardı hem de müziğe eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Dönemin en büyük organizasyonunu gerçekleştiren İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu yaptığı açılış konuşmasında; “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılında bizlere ve İzmit Rotary kulübümüze yakışır bir kutlama gerçekleştirerek, sayenizde birçok alanda sesimizi duyurduk ve bayrağımızı şahlandırdık.

EĞLENCEYE DOYDULAR

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Program, rotaryen Şebnem Demirel’in ‘Rotary ile Hayal Et’ ve ‘Memleketim’ şarkılarını seslendirmesiyle devam etti. Davetlilerden büyük alkış alan bu performansın ardından konser için Barbaros Büyükakkan sahne aldı. Gece boyu sahnede kalan Büyükakkan, geniş repertuvarıyla rotaryenleri eğlenceye doyurdu. Gece, geç saatlere kadar devam etti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # rotary # rotaryen # izmit # 30 ağustos # 30 ağustos zafer bayramı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.