24-04-2024 01:15

İçimiz kıpır kıpır

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/04/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Merhabalar…

Oldukça keyifli ve tempolu bir hazırlık sürecinin sonunda, işte yepyeni bir sayıda daha birlikteyiz. Baharın en güzel ayına, doğanın en neşeli zamanına, ‘yaz geliyor’ dedirten ılık nisan güneşine göz kırparak yine dopdolu bir dergi hazırladık sizler için.

Her bahar olduğu gibi içimiz kıpır kıpır… Pandemi yavaş yavaş hayatımızdan çıkıp giderken; artık bahar gezilerimizi, yaz tatillerimizi içimiz çok daha rahat planlıyor, maskesiz seyahatler için gün sayıyoruz.

Küçük yeşil virüsle köşe kapmaca oynayarak geçen; her açıdan oldukça sancılı, kaygılı, sıkıntılı iki uzun yılın ardından, belki de ilk defa bu kadar hafiflemiş hissediyoruz. Elbette, belli başlı önlemleri alarak ama geçtiğimiz yıllara göre çok daha keyifli bir yaz geçireceğimize olan inancımızla baharı özlemle, sevgiyle kucaklıyoruz.

Sevgili Kocaeli Life dostları, biz de dergimizi bu ay işte tam da bu hislerle, büyük bir keyif ve motivasyonla hazırladık. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı da beraberinde getiren sevgili nisanı mutlulukla karşıladık.

***

Bu ay dergimizin kapağında, gerek uyguladığı başarılı tedaviler gerekse pozitif enerjisiyle hastalarının kalbinde taht kuran başarılı bir diş hekimini ağırlıyoruz. Uzman Diş Grup’un güçlü ekibinin en genç  üyesi Canan Pehlivan ile yaptığımız röportajı ilgiyle okuyacağınızdan eminim.

Elbette, hepsi bu kadar değil…

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Opr. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun benzersiz bir çalışmaya imza atarak yazdığı ‘Bebeğin Sihirli 1000 Günü’ adlı kitapla ilgili merak ettiklerinizi;

İlimizin ‘havacılık’ konseptli ilk ve tek kafesi olan Monte Air Cafe’nin hikayesini;

BRC Estelife ve Burcu Aktı Güzellik Akademisi’nin kurucusu Burcu Aktı’nın verdiği ilginç bilgileri;

Emel ve Berkay Abaylı çifti tarafından hizmete açılan Tospik Oyun Parkı’nın rengarenk dünyasını;

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın, göreve geldiği 2007 yılından beri yaptığı başarılı çalışmaları;

İki idealist eğitimci tarafından açılan Kalem Kurs Merkezi’nde verilen eğitimin ayrıntılarını; 

İlimizin tanınmış gazetecilerinden Ergün Demir’in yazdığı ‘El Cezerî’nin 850 Yıllık Robotları’ isimli ilginç kitapla ilgili tüm detayları nisan sayımızda bulacaksınız

***

Baharın neşesi, iftar sofralarının huzuru, 23 Nisan’ın coşkusuyla geçecek harika bir ay başlıyor… Ne güzel.

 

 

NASIL ARANDI: #zeynepakar #içimizkıpırkıpır #yayınkoordinatörü #nisan #sayı70 #bahar #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.