26-04-2024 23:59

HUNZA CAMP Yeniliğe doymuyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/02/2022
İlimizin ilk ve tek VIP sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp, yeniliğe doymuyor. Merkez, son olarak bünyesine kattığı, son teknoloji ürünü iki yeni cihazla bölgesel yağlanma, selülit ve çatlak şikayeti olanların yüzünü güldürdü
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN    

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Bölgesel yağlanmadan şikayetçi misiniz? Selülit ve çatlaklarınız yüzünden kendinizi iyi hissetmiyor musunuz? Bu sorunlardan en az eforla, bir an önce kurtulmak mı istiyorsunuz? Cevabınız ‘evet’ ise yapmanız gereken tek şey ilimizin VIP hizmet veren ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp’ı ziyaret etmek. Girişimci iş kadını Tuğba Ciğerdelen’in kurucusu olduğu Hunza Camp, yine Türkiye’de bir ilke imza attı ve bünyesine eklediği son teknoloji cihazlarla danışanlarının yüzünü güldürdü. Haftada 5 bin kalori yakmaya yardımcı olan Body Slimmer ve kullananları selülitsiz, sıkı bir vücuda kavuşturan Roll Slimmer cihazları Türkiye’de ilk kez Hunza Camp’ta.

SIKILAŞMA VE İNCELME 

Kişiye özel bir beslenme programıyla birlikte kilo vermek ve vücuttaki kas dokusunu arttırmak isteyenlerin tercih edeceği Body Slimmer cihazı, sahip olduğu teknolojiyle bölgesel incelmede ve vücuttaki ödemin atılmasında oldukça etkili sonuçlar veriyor. Vakum, artırılmış ozon tedavisi, kolajen tedavisi, kromaterapi, aroma terapi, ayarlanabilir infrared ısı (25-50 derece) teknolojileriyle donatılmış olan bu cihaz, zayıflarken aynı zamanda rahatlamanızı da sağlıyor. 

PÜRÜZSÜZ BİR VÜCUT

Uzakdoğu masajının günümüz teknolojilerine uyarlanmış hali olarak bilinen Roll Slimmer ise kan dolaşımını hızlandırarak vücuttaki yağların yüksek oranda yakılmasında etkin rol oynuyor. Egzersizlerinizi tamamlamaya destek olacak ergonomik yapısı ve son teknolojisiyle, bu cihaz sayesinde aktiviteleri keyifle gerçekleştirmek mümkün. Ahşap makaraların dönmesiyle uygulanan, bölgedeki kan dolaşımını hızlandırıp, masaj etkisiyle selülitlerinizi gideren Roll Slimmer; yağları parçalayarak pürüzsüz bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Roll Slimmer’da yer alan kromaterapi, kolajen ve hava iyonizasyonu sayesinde eklem ağrıları, kas spazmları ve vücuttaki iltihaplı ödemin atılması kolaylaşıyor. Tüm vücut için kullanılan bu cihaz dilediğiniz bölgenin şekillenmesinde de oldukça etkin rol oynuyor.  

 

NASIL ARANDI: #hunzacamp #yeniliğedoymuyor #rollshape #bodyshape #güzellik #şekillivücut #sağlıklıysam #vip #bölgeselyağlanma #selülit #sonteknoloji

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.