24-04-2024 08:43

Life express Dolphin’e geliyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/02/2022
Kocaeli’nin en büyük ve en modern fitness merkezi Dolphin Center AVM bünyesinde çok yakında hizmete açılıyor
.stripslashes($urun->baslik).

‘Spora bahane bırakmadık’ sloganıyla bundan 8 yıl önce Outlet Center AVM şubesiyle yola çıkan, gördüğü büyük ilgi sayesinde şehir dışında da yatırım kararı alan, önce Tekirdağ Çorlu’ya, ardından Bursa Nilüfer’e birer şube açan, geçtiğimiz yıl Symbol AVM şubesini açarak adeta zincir bir markaya dönüşen Life express City Club, yeni bir atılım daha yapıyor. Her ikisi de Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan, işin mutfağından gelen, okul arkadaşlığını önce mesai arkadaşlığına, ardından kader arkadaşlığına dönüştüren Yücel Öztürk ile Ufuk Aydın ortaklığındaki Life express City Club, Outlet Center şubesini çok yakında Dolphin Center AVM’ye taşıyor.

DAVET ÜZERİNE…

Dolphin Center AVM yönetiminin ilgisine, ısrarlı davetine ve sunduğu sınırsız desteğe kayıtsız kalamayan iki ortak, Life express City Club’ın çıtasını çok daha yukarılara taşıyabilmek için gerekli zemini bulunca, karar vermekte zorlanmadı. Outlet Center AVM içindeki şubesini Dolphin Center AVM’ye taşıma kararı alan Yücel Öztürk ile Ufuk Aydın, “İzmit için planlarımız vardı. Kreatif düşüncelerimizi burada hayata geçirebileceğimize inandık, bize uygun zemin de hazırladılar. Outlet Center şubemizi açalı 8 yıl olmuştu artık büyük çapta bir yenilenmeye ihtiyacımız vardı. Outlet Center şubemizi yenilemek yerine yeni bir yere taşınmak bize çok daha cazip geldi” diyor.

DEV FITNESS ALANI

Life express’in Dolphin şubesi, daha önce sinemanın bulunduğu 2 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterecek. Dev fitness alanının içinde 100 metre çapında koşu pisti, tek pota basketbol sahası, kardiyo ve ağırlık çalışma alanları, fonksiyonel egzersiz alanı, reformer pilates stüdyosu, grupların egzersiz yapacağı stüdyo, özel boks alanları ve squash kortu bulunuyor. Yüksek tavanlı, özel aydınlatmalı fitness alanı aynı zamanda ferah ortamıyla üyelerin rahat hareket edebileceği şekilde planlandı. Dev camlar, egzersiz yaparken üyelerin AVM’yi görebileceği şekilde tasarlandı.

İSTANBUL’DA BİLE YOK

Fitness alanının içinde çok büyük bir spinning stüdyosu da bulunuyor. İzmit’te eşi ve benzeri olmayan hatta bir örneği İstanbul’da bile bulunmayan spinning stüdyosunda egzersiz yaparken dev sinema ekranlarındaki görüntüler de size eşlik edecek, temponuzu yükseltecek. Tadilat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği Life express Dolphin şubesinde aynı zamanda masaj alanları, Türk hamamı, sauna, buhar odası da bulunacak. Spor sonrasında rahatlamak isteyenlerin yararlanabileceği bu bölümün yanı sıra çocuklu üyelerin imdadına da Kids Club yetişecek.

NİSANDA AÇILIYOR

Life express Dolphin şubesinde üyeler için çok şık bir kafeterya da yapılıyor. Antrenman öncesinde ya da sonrasında üyelerin bir şeyler içebileceği kafeteryanın yanında vitamin ürünlerinin satışının yapılacağı bir de bar olacak. Fitness alanındaki soyunma odaları da hem çok şık hem de konforlu olacak. Nisan ayında açılması planlanan

Life express Dolphin Center şubesi için kurucu üyeliklerin alınmasına başlandı. Siz de avantajlı fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız Life express’in şubelerine uğrayarak bilgi alabilirsiniz. Dolphin Life express üyelerine otoparkın iki saat ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.

 

İLETİŞİM

Dolphin Center

0 262 335 03 34

Symbol AVM

0 262 502 74 16

NASIL ARANDI: #lifeexpress #dolphin #sporsalonu #kadınlaraözel #fitnessmerkezi #kocaeli #modern #lifeexpress

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.