04-05-2024 07:14

Hoş geldin Alinda Su

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/05/2021
Gamze Kır Sapancı ile Akın Sapancı’nın minik kızları Alinda Su, anne ve babasına 1 Nisan şakası yaptı
.stripslashes($urun->baslik).

FOTOĞRAFLAR: MERYEM TÜRKMEN @minibabystudio

 

Kocaeli Life’ın ‘Gurme Kaşif’ sayfalarının ve Gurmex’in yazarı, kurumsal firmalarda gıda mühendisliği yapan Gamze Kır Sapancı ile Akın Sapancı, Alinda Su’ya kavuştu. İlk kez anne-baba olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Sapancı çifti, minik kızları ile objektiflerin karşısına geçerek, birbirinden güzel pozlar verdi.

Gamze Kır Sapancı, planlanan tarihten 22 gün önce dünyaya gözlerini açarak kendilerine 1 Nisan şakası yapan kızları Alinda Su’nun doğum hikayesini Kocaeli Life okurları için kaleme aldı. 

 

 

★ ★ ★

 

“1 Nisan 2021 Perşembe gecesi saat 02:45’te doğum belirtileri başlıyor. Daha 22 gün varken, ‘1 Nisan şakası mı yapacak acaba bize’ diye konuşa konuşa, güle eğlene hastanenin yolunu tutuyoruz. Hem evde, hastaneye gitmek üzere hazırlanırken, hem yolda giderken, hala yapmadığım işlerimi düşünüyorum, yarın yeni bir işe başlayacak arkadaşıma gece yarısı çiçek siparişi veriyorum. Ertesi gün maillerimi planlıyorum. Sanki doğurmayacağım gibi çok rahatım. Akademi Hastanesi’ne ulaştığımızda tüm tetkikler yapılıyor ve doğumun başladığı bilgisi veriliyor. Doktorum Nuri Hüseyinoğlu gerekli kontrolleri yaptıktan sonra normal doğum süreci başlıyor. Diyorum ya ben daha işten izne ayrılmamışım, ‘ay sonu kapanışları yapmam lazım’ falan derken, açıyorum bilgisayarımı. Beklerken, son son maillerimi yazıyorum. İş aşkımı gören Nuri Bey şaşkın. ‘Nasıl bir şey bu’ diyor, sonunda dayanamayıp, iş ajandama güzel bir not yazıyor. Doğuma girene kadar oldukça eğlenceli vakit geçiriyoruz hastanede. Tabii sancılar başlayana kadar. Öğleden sonra başlayan sancılarla birlikte artık kızıma kavuşmama çok az kaldığını hissediyorum. Hastane koridorunda sancı sürecini yaşarken, bir yandan da ‘nasıl bir yolculuk olacak acaba?’ diye düşünüyoruz. Hem çok sancılı, hem sonunda hayatımızın en güzel buluşması olacak. 1 Nisan saat 17.01’de kızım Alinda Su, tahmini doğum tarihinden tam 22 gün önce hayatımızın en güzel şakasını yapıp geliyor.” 

 

 

 

NASIL ARANDI: #gamze kır sapancı #akın sapancı #kocaeli #alinda su #gurme kaşif #bebek #baby #anne #baba #hoşgeldin

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.