20-04-2024 02:57

Hemşire kontrolünde Hypoxi terapisi Hunza Camp’ta

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/09/2021
İlimizin VIP hizmet veren sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp, danışanlarının egzersizlerini en güvenli şekilde gerçekleştirmesi için kadrosuna hemşire Güliz Şebnem Salim’i dahil etti
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN   

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Girişimci iş kadını Tuğba Ciğerdelen tarafından 2019 yılında, Türkiye’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk sağlıklı yaşam merkezi olarak kurulan Hunza Camp, ilimizde hem sağlıklı bir yaşam sürmek hem de incelmek isteyenlerin aklına gelen ilk adres. Uzman ekibi, son teknoloji ürünü zayıflama cihazları, uyguladığı fitness ve yoga programları, başarılı beslenme reçeteleriyle danışanlarının hayatına dokunan Hunza Camp; vücut şekillendirme ve zayıflama konusunda muhteşem sonuçlar veren Hypoxi cihazlarını da bünyesinde bulunduruyor.

İlimizde Hypoxi teknolojisini kullanan tek merkez olan Hunza Camp, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı hemşire Güliz Şebnem Salim ile danışanlarının güvenini bir kez daha perçinledi. Hunza Camp danışanları bundan böyle beslenme ve diyet uzmanı Türkan Dayıoğlu’nun kişiye özel oluşturduğu reçeteler sayesinde sağlıkla kilo verirken, hemşire Güliz Şebnem Salim kontrolünde uygulanan Hypoxi terapisiyle incecik ve fit bir vücuda sahip olacak.

DAHA AZ ZAMAN DAHA AZ EFOR

Bölgesel bir yağ yakma yöntemi olan Hypoxi, basınç terapisi prensibiyle çalışıyor. Kan dolaşımını hızlandırarak egzersizle birleştiren; daha az zamanda, daha az efor harcayarak problemli bölgelerde yağ yakımı sağlayan ve vücudu şekillendiren yöntem, dünyanın en çok konuştuğu, sağlıklı ve etkin incelme metotlarının başında geliyor. Vakum ve basınç terapisine sahip, dünyadaki tek sistem olan patentli Hypoxi cihazları içinde yer alan Trainer L250; yatarak, konforlu bir şekilde özellikle bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağları eritiyor.

HEMŞİRE NEZARETİNDE

Vacunaut, özel kıyafeti yardımıyla, karın ve bel bölgesinde birikmiş yağları eritirken; Dermoloji, basınç ve vakum ile pürüzsüz, sıkı, düzgün ve selülitsiz bir cilt yaratıyor. Hunza Camp danışanları, diyetisyen Türkan Dayıoğlu’nun kişiye özel hazırladığı Hypoxi programı doğrultusuna ve hemşire Güliz Şebnem Salim’in kontrolünde bu 3 cihazdan da faydalanabiliyor. İstedikleri bölgeden, sağlıklı bir şekilde incelmeyi hedefleyen Hunza Camp üyeleri; Hypoxi L-250 modelinde yatar pozisyonda, bisiklet sürme tekniğiyle pedal çevirerek çalışıyor.

SELÜLİTLERE ELVEDA

Bacak ve karın kaslarını çalıştıran cihazın bir seansı 30 dakika sürüyor. Özel bir kıyafetle 8 seviyeden oluşan koşu bandında çalışılan Vacunaut’ın seans süresi de 30 dakika. Uygulama sırasında giyilen özel giysiye belli noktalardan bağlanan Vacunaut cihazı, kişi koşu yaparken vücuda vakum uyguluyor. Bu sayede kan dolaşımı hızlanıyor ve yağların parçalanması çok daha kolay hale geliyor. Dermoloji cihazı ise selülit ve bacak bölgesindeki fazla yağlardan şikayeti olanlara; sıkı, gergin, pürüzsüz bir görünüm için öneriliyor.

İLETİŞİM

Adres: Alikahya Fatih Mah. İshak Paşa Cad, Kural Sok No:12  İzmit/Kocaeli

Telefon: 0532.733 35 41

Web: www.hunzacamp.com

Instagram: @hunza_camp

NASIL ARANDI: #hunzacamp #tuğbaciğerdelen #türkandayıoğlu #gülizşebnemsalim #hemşire #hypoxi #sağlık #sağlıklıyaşammerkezi #viphizmet #vücutşekillendirme #zayıflama #form #sağlık #güzellik #yahyakaptan

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.