26-04-2024 15:42

Hayriye ve Pınar’a rüya gibi doğum günü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/06/2021
Tuğba ve Gürol Ciğerdelen çifti, dünyalar güzeli kızları Hayriye ve Pınar için evlerinin bahçesinde rüya gibi bir doğum günü partisi düzenledi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Türkiye’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen ve iş adamı Gürol Ciğerdelen’in kızları Hayriye ve Pınar, birer yaş daha büyüdü.  Ciğerdelen çiftinin zekası ve güzelliğiyle hayran bırakan büyük kızları Hayriye 9 yaşına basarken, dünyalar tatlısı Pınar ise 6 yaşını doldurdu.

 

 

SERGİ AÇTI

 

Ciğerdelen çifti, kızlarının yeni yaşlarını kutlamak için evlerinin bahçesinde farklı konseptlerde iki parti organize etti. Farklı saat aralıklarında gerçekleşen kutlamalar için Hayriye ve Pınar, kendi konseptlerini kendileri belirledi. Resme olan yeteneğiyle tanınan Hayriye’nin, ‘sergi’ konseptli partisinde kendi çizdiği resimler sergilendi. Hayriye’nin resimlerini partiye katılan aile dostları satın alarak Sakarya’da bulunan bir hayvan barınağına bağışta bulunmuş oldu.

 

 

ÇİFTLİK KONSEPTİ

 

Hayvan dostu Pınar’ın partisinin konsepti ise ‘çiftlik’ olarak belirlendi. Saman balyaları ve çeşitli türdeki hayvanlarla gerçek bir çiftliğe dönüştürülen bahçe, Pınar’ın arkadaşları tarafından da çok beğenildi.  Tüm gün bahçedeki koyun, hindi, tavşan, köpek, tavuk, civcivlerle oyunlar oynayan, onları besleyen ve bol bol seven çocukların keyfine diyecek yoktu. Kızlarının mutluluğu için partinin her ayrıntısıyla yakından ilgilenen Tuğba Ciğerdelen, Hayriye, Pınar ve arkadaşlarının gönüllerince eğlenebilmesi için çeşitli aktiviteler de düzenledi.

 

 

ÇİÇEK DİKTİLER

Tuğba Hanım, kızı Hayriye’den aldığı fikirle; çocukların kendi saksılarını boyayıp çiçeklerini ekebilmesi için oluşturduğu alanı saksı, çiçek fideleri ve rengarenk boyalarla donattı. Aileleriyle doğum gününe katılan minikler, bu aktivitede hem çok eğlendi hem de kendi sanat eserlerini ortaya çıkardı. Gün boyunca bahçede olmanın, çiftlik hayvanlarıyla oyunlar oynamanın, düzenlenen aktivitelere katılmanın mutluluğunu yaşayan minikler; partiden ayrılırken Hayriye ve Pınar’a mutlu yaşlar dilemeyi de ihmal etmedi.

 

NASIL ARANDI: #doğumgünü #tuğbaciğerdelen #hunzacamp #gürolciğerdelen #pınar #hayriye #parti #sergi #çiftlik #konseptdoğumgünü #eğlence

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.