23-04-2024 15:07

Güneş enerjisi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/08/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Pazar günlerinin insana hissettirdiği, tanımlaması zor bir duygu vardır hani... Tatildir tatil olmasına ama ertesi gün işe gidecek olma fikri hafiften içini sıkar. Dört gözle beklediğin hafta sonu çoğu kez planladığın hiçbir şeyi yapamadan, göz açıp kapayana kadar bitiverir de pazar gününü ‘işte yine bitti’ burukluğuyla miskin miskin geçirirsin.

Nedense, ağustos ayı için de hep böyle hissetmişimdir... Yazın gelmesini dört gözle bekledikten sonra bir de bakmışsın, ağustos gelmiş bile. Daha tatile gidilmemiş, çocukların sınav stresi geçmemiş, iş yerinin yükü hafiflememiş, evdeki tadilat bitmemiş... E, şunun şurasında sonbahara ne kaldı!

Tamam tamam... Paniklemiyorum. O tatile gidilecek :)

***
Şaka bir yana, bir yaz insanı olarak ağustos da dahil bu mevsimin her ayını, her

gününü bir başka seviyorum. İster tatilde ister iş yerinde olayım, güneşin enerjisiyle şarj olup her yeni güne heyecanla uyanıyorum.
İşte Kocaeli Life’ın ağustos sayısını da yazdan aldığımız o enerjiyle, büyük bir keyifle hazırladık. Sayfalarımıza yine birbirinden değerli isimleri, yeni markaları konuk ettik; birbirinden keyifli konularla yaşamınıza renk olmaya geldik.

Sevgili Kocaeli Life dostları, Kocaeli Life’ın bu ayki kapak konuğu gerek aldığı eğitim gerekse çok yönlü bakış açısıyla başarı merdivenlerini hızla tırmanan psikolog Berre Kutlu Kavan. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Berre Hanım ile yaptığı başarılı çalışmalar ve kliniğinde uyguladığı terapiler üzerine oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Bu sayımızda ayrıca, oto yıkama ve koruma alanında yepyeni bir markayla tanıştıracağız sizi... AYD Detailing’in odağa müşteri memnuniyetini alan hizmet anlayışıyla sektöre farklı bir soluk getireceğinden eminiz.
Elbette hepsi bu kadar değil... Türkiye’nin doğrudan halkın oylarıyla seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan ve henüz genel gösterime girmediği halde pek çok ödüle layık görülen ‘Leyla Hanım’ filminin detaylarını; ülkemizin en değerli sanatçılarından olan Sinan Erkoç ile yaptığımız röportajı; Kocaeli’nin mavi bayraklı plajlarını, temmuz ayı içinde kentimizde gerçekleşen birbirinden renkli etkinlikleri de sayfalarımızda bulacaksınız...

***

O halde, ben sizi daha fazla tutmayayım... Bir sonraki sayıda buluşana kadar sağlıkla, keyifle, sevgiyle kalın.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.