20-04-2024 05:39

FZT. ELİF AKINCI, KANAL D EKRANLARINDA SORULARI YANITLIYOR

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/11/2021
Özellikle omurga rahatsızlıkları üzerine yaptığı başarılı çalışmalarla ünü il sınırlarını aşan fizyoterapist Elif Akıncı; bilgi ve tecrübesini katıldığı televizyon programları aracılığıyla paylaşmaya devam ediyor
.stripslashes($urun->baslik).

Özellikle omurga rahatsızlıkları üzerine yaptığı başarılı çalışmalar ve uyguladığı kişiye özel egzersiz programlarıyla ünü il sınırlarını aşan fizyoterapist Elif Akıncı; bilgi ve tecrübesini katıldığı televizyon programları aracılığıyla paylaşmaya devam ediyor. Ulusal kanallarda yayınlanan sağlıkla ilgili programlarda omurga hastalıkları ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler veren Elif Akıncı, önümüzdeki günlerde yine ekranlarda olacak.

ÇOCUKLARDA SKOLYOZ

Elif Akıncı, 6 Kasım Cumartesi günü saat 08.30’da, Kanal D’de yayınlanan ‘Özlem Yıldız’la Konuştukça’ programının konuğu olacak. Programda, başarılı sunucu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici ile beraber ‘okul çağı çocuklarında skolyoz’ konusunu masaya yatıracak olan başarılı fizyoterapist; okul çağında çocukların yaşadığı en büyük omurga hastalıkları, bu hastalıkların nedenleri, kifoz ve skolyozun tanı ve tedavi yöntemleri konularına değinecek.

SORULARI YANITLAYACAK

Çekimleri geçtiğimiz günlerde yapılan programda, kifoz ya da skolyozun anlaşılmasında anne ve babalara düşen görevler; tedavi edilmeyen omurga eğriliklerinin yol açabileceği sorunlar; skolyoz ve kifoz tedavisinde fizyoterapistin önemi ve fizyoterapist seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da bilgi paylaşacak olan Elif Akıncı, bu konularda akıllara takılan her sorunun cevabını ‘Özlem Yıldız’la Konuştukça’da yanıtlayacak. 

 

İLETİŞİM

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi

Adres: Körfez Mah. D-100 Karayolu Üzülmez İş Mrk. No:127 Kat:2 İzmit

Tel: 0262 322 9 322 – 0541 533 45 41

E-mail: info@elifakinci.com

Instagram: @fzt.elif_aknc

NASIL ARANDI: #elifakıncı #fizyoterapist #elifakıncıpozitifyaşammerkezi #skolyoz #egzersizprogramı #sağlık #spor #yaşam #kalite #kocaeli #uzman #kifoz

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.