26-04-2024 22:44

Evini yenilemek isteyenler buraya! Tutaste Home

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
Evini yenilemek isteyenlere müjde! Tutaste Home, birbirinden kaliteli ve şık dekorasyon ürünleriyle evinizi yeni baştan yaratıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Röportaj: Serpil Çolak Türkoğlu Fotoğraflar: İsmail Hakkı Timuçin

Evinizin dekorasyonundan sıkıldınız mı? Yenilik mi istiyorsunuz? Değişim isteğine bir türlü karşı koyamıyor ve yaşam alanınızı canlandıracak yeni ürünler mi arıyorsunuz? O halde size güzel bir haberimiz var. Betül-Oğuzhan Öztürk çiftinin Başiskele’de açtığı Tutaste Home’de aradığınız her şeyi bir arada bulabileceksiniz. Dekorasyon ürünlerinden havlu setlerine, masa örtülerinden zücaciyeye kadar kaliteli ve şık ürünlerin yeni adresi Tutaste Home, dilerseniz online ya da yüz yüze danışmanlık hizmeti de veriyor. Öztürk çiftinin deneyiminden yararlanarak evinizi yeni baştan yaratabilirsiniz.

18 YILLIK TECRÜBE

Gelelim Tutaste Home’un kuruluş hikayesine. 2004 yılından beri ev dekorasyon ve züccaciye sektörünün içinde bulunan, lider firmalarda uzun yıllar bölge müdürlüğü yapan, Karadeniz’den Ege’ye, Akdeniz’den Doğu Anadolu Bölgesi’ne kadar tüm illeri karış karış gezen Oğuzhan Öztürk pandemide çalıştığı firma küçülme kararı alınca, kendi işini kurmaya karar vermiş. 2022 yılının şubat ayında çalıştığı firma ile bağlarını koparan Oğuzhan Bey, 18 yıllık tecrübesiyle ev dekorasyon sektöründe toptancılık yapmaya başlamış. Bu arada bir showroom ihtiyacı ortaya çıkınca, Öztürk çifti bir seçim yapmak zorunda kalmış.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE

Oğuzhan Bey, “Showroom’u ya İstanbul’da açacaktık ya da eşimin memleketi Başiskele’de. Bu arada eşim yeni doğum yapmıştı, 50 günlük bir bebeğimiz vardı. Çocuğumuzu İstanbul’da bir apartman dairesinde mi büyütelim yoksa doğayla iç içe mi diye düşündük ve tercihimizi Başiskele’den yana kullandık” diyor. Böylelikle Tutaste Home’u açma kararı aldıklarını belirten Oğuzhan Öztürk, gördükleri ilgiden fazlasıyla memnun. Başiskele’de, 110 metrekarelik bir alanda hizmet veren Tutaste Home’un tüm sorumluluğu Betül Hanım’a ait. Sakarya Üniversitesi Siyasi Bilimler ve Kamu Yönetimi mezunu olan, üniversitede okurken öncü bir mağazada dekorasyon sorumlusu olarak çalışan, yüksek lisansını Kocaeli Üniversitesi’nde yaparken mağazacılığa devam eden Betül Öztürk hem Tutaste Home ile ilgileniyor hem de çocuğunu büyütmeye çalışıyor. Tutaste Home’da sektörün lider firmalarıyla çalıştıklarını söyleyen Betül Hanım, “Misafirlerimize elimizden geldiğince kaliteli ürün sunmaya çalışıyoruz. İnsanlar verdikleri paranın karşılığını alsınlar istiyoruz” diyor.

KALİTELİ ÜRÜNLER: 15 FARKLI FİRMA

Tutaste Home’da dekorasyon ürünlerinin ağırlıkta olduğunu belirten Betül Hanım, “Dekorasyonda 15 farklı firma ile çalışıyoruz, 300’den fazla ürün çeşidi mağazamızda yer alıyor. Züccaciye kısmında da yine aynı şekilde sektörün lider firmalarının en güzel ürünlerini burada bulabilirsiniz. Ürünlerimiz öncelikle göze hitap eden ve günlük yaşamda da kullanılabilir ürünlerdir. Tekstil kısmında banyo havlusundan masa örtüsüne kadar çeşitli ürünlerimiz mevcuttur. Mağazamızda dikkat çeken ve fazlasıyla ilgi gören bir başka bölüm ise hasır ürünlerimizdir. Hasır ürünler hem dekoratif hem de çok amaçlı olarak kullanılabilir” diye konuşuyor.

ONLINE DEKORASYON

Tutaste Home online dekorasyon hizmeti de veriyor. Dekorasyon konusunda tecrübeli olan Betül Öztürk, kendilerini görüntülü arayan ya da mesaj yoluyla ulaşan müşterilerine hem fikir veriyor hem de mağazada bulunan ürünlerle evlerini dekore ediyor. Görüşme tamamlandığında ürünler ya kargo ile müşteriye ulaştırılıyor ya da yakında ise mağazadan teslim ediliyor. Talep üzerine müşterilerinin evlerine kadar giderek dekorasyon yaptıklarını da söyleyen Betül Hanım, “Önce evin fotoğraflarını görüyoruz, ona göre ürünler hazırlıyoruz, müşterimizin müsait olduğu bir zamanda evine giderek dekore ediyoruz, beğendiği ürünleri satın alıyor” diyor.

SADELİKTEN YANAYIZ

Tutaste Home’da sadelikten yana olduklarını, ürünleri boğmadıklarını söyleyen Betül Öztürk, şöyle devam ediyor: “Burada yerde ürün göremezsiniz. Bana göre hem müşteriye ayak bağıdır hem de mağaza kalitesini düşürür. Biz müşterilerimiz rahat etsin istiyoruz. Bizim için samimiyet de çok önemli. Mağazamıza sadece çay-kahve içmeye gelen müşterilerimiz var. Başiskele’den de çok memnunuz, burada olmayı seviyoruz. Sadece Başiskele değil, tavsiye üzerine Kocaeli’nin her yerinden gelen müşterilerimiz var. Modayı takip edenler, kaliteli ürün almak isteyenler zaten bizi buluyor.”

FİYATLAR DAHA UYGUN

Oğuzhan Bey çok uzun yıllar bu sektörde çalıştığı ve şimdilerde toptancılık yaptığı için Tutaste Home’deki ürünler piyasaya göre daha uygun. Ürünlerin aynı zamanda kaliteli olduğunu söyleyen Oğuzhan Öztürk, “Ürünlerimiz sıfır sıkıntıyla kullanabileceğiniz ürünler. Öte yandan senelerdir bu sektörde bulunduğum için fabrika ve üretim yerleriyle istişare ederek müşterinin istediği herhangi bir ürünü de bulabiliyoruz.

SİPARİŞ İÇİN...

Mağazamızdan sıcak satışla ürünlerimize ulaşabilirsiniz. Bunula birlikte @tutastehome instagram adresimizden direk mesaj kısmından iletişime geçerek sipariş oluşturulabilir. Trendyol mağazamızdan da alışveriş seçeneğimiz bulunmaktadır” diyor.

FARKLI KONSEPTLER

Tutaste Home’un bir özelliği de mağazanın belli aralıklarla farklı konseptlere ev sahipliği yapması. 1 Ekim’de kapılarını açan Tutaste Home ‘sonbahar konsepti’ ile başladığı bu yolculuğu ‘halloween’ ile devam ettirdi. Konsept değişikliklerinin süreceğini söyleyen Betül Öztürk, “Örneğin; Öğretmenler Günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi konseptler oluşturacağız. Bunun için dükkanımızın önüne özel bir alan hazırladık. Müşterilerimiz bu alanda isterlerse fotoğraf çektirebiliyor” diyor. Hazırlanan konseptler Tutaste Home farklı bir hava da katıyor.

 

İLETİŞİM:

Adres: Barbaros Mahallesi, Pınar Caddesi, No: 30/1 Başiskele/KOCAELİ

Tel: 05334147638

www.tutastehome.com

İnstagram @tutastehome

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # evesyaalrı # ev # dekoratif # dekorasyon

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.