26-04-2024 02:08

Evedin Gayrimenkul’de satışta: Terrace Yahya Kaptan II

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/08/2021
Terrace Yahya Kaptan’ın ikinci etabından ev sahibi olabilmek için acele edin!
.stripslashes($urun->baslik).

2007 yılında Himmet Yıldırım tarafından kurulan ve Kartepe bölgesinde irili ufaklı birçok konut projesine imza atan Kent Yapı, yeni ortaklık yapısıyla lüks konutlar üretmeye devam ediyor. AG İnşaat, BC Yapı, General Kimya, Meriç Endüstriyel ve Mikropest İlaç Sanayi’nin oluşturduğu bir grup şirketi olan Kent Yapı, ödüllü projesi Terrace Yahya Kaptan’ın ikinci etabına başladı.

İzmit’in en popüler yerleşim alanı olan Yahya Kaptan bölgesinde inşa edilen ve konumu itibariyle ‘şehrin terası’nı andıran projenin satışını ise gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Evedin Gayrimenkul üstlendi. Kent Yapı ile birinci etapta başlayan işbirliğini ikinci etapta da devam ettiren Evedin Gayrimenkul’ün sahibi Murat Akıncı ile Terrace Yahya Kaptan II projesini konuştuk.

Murat Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Murat Akıncı ben. BESYO mezunuyum, yıllarca beden eğitimi öğretmenliği yaptıktan sonra kendimi daha iyi ifade edebileceğim farklı bir sektör arayışına girdim, Vakıfbank’ta ‘konut kredileri bölge sorumlusu’ olarak çalıştım. Bankacılık yaparken emlakçı ve müteahhitleri daha yakından gözlemleme fırsatım oldu. Gayrimenkul sektörünün içine girince, bankacılık ikinci planda kaldı. Çeşitli firmalarda önce danışmanlık, sonra ortaklık ve en son kurumsal sayılabilecek bir firmada müdürlük yaptım. Kısa bir dönem Zingat.com adlı gayrimenkul portalında bölge sorumluluğu görevini üstlendim. İki yıl önce de kendi firmam olan ‘Evedin Gayrimenkul Çözümleri’ni kurdum. İlk günkü hevesimin olanca ateşiyle sektörde 10 yılımı doldurdum.

Terrace Yahya Kaptan gibi büyük bir projenin satışını üstlendiniz. Yanılmıyorsam ilk etabın da satışını siz yapmıştınız. Kent Yapı ile işbirliğiniz nasıl başladı?

Terrace Yahya Kaptan projesinin ilk etabında 30 dairenin satışını Evedin Gayrimenkul olarak bizler gerçekleştirdik. Kent Yapı ile işbirliğimiz o dönem başladı. Projenin ikinci etap çalışmaları başladığında yeniden bir araya geldik. İlk etaptaki çalışmalarımızdan memnun kaldıkları için ikinci etapta da bizimle çalışmayı uygun gördüler. Şu anda ikinci etabın tüm satışlarını Evedin Gayrimenkul olarak biz yapıyoruz.

Biraz projeden bahsedelim isterseniz. Terrace Yahya Kaptan II kaç dönüm alan üzerine kuruluyor, kaç blok ve kaç daireden oluşuyor?

Terrace Yahya Kaptan II, adından da anlaşılacağı üzere Yahya Kaptan bölgesinde, 8 bin 387 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor. Toplam 10 bloktan oluşan projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle 100 daire ve 2 iş yeri bulunuyor. İş yerlerinden biri market olacak, Migros ile anlaşma yapıldı, diğeri ise kafeterya olarak hizmet verecek. Zemin+5 kat şeklinde projelendirilen blokların çoğu muhteşem bir manzaraya sahip.

ŞEHRE ÇOK YAKIN

Projeyi görmeyenler için lokasyon hakkında biraz bilgi verir misiniz?

Hem Yahya Kaptan Mahallesi’ne hem de şehir merkezine birkaç dakika uzaklıktayız. Alışveriş merkezlerine, otogara, hastanelere, eğitim kurumlarına çok yakınız. Aynı zamanda şehrin terası konumundayız. Yahya Kaptan Mahallesi’nin biraz üzerinde yer aldığımız için hem hava çok daha temiz hem manzara çok güzel. Evlerin neredeyse yarısı deniz görüyor. Projenin önünün kapanma şansı da yok çünkü çevresi orman arazisi. Terrace Yahya Kaptan II’nin ardından aynı bölgede 3. etap da hayata geçecek. Projeler bittiğinde burası Yahya Kaptan’ın yeni yüzü olacak.

Sosyal donatılar açısından da oldukça zengin bir proje, öyle değil mi?

Terrace Yahya Kaptan projesi, sosyal donatılar açısından öylesine zengin ki Kocaeli’nin hiçbir yerinde bulamayacağınız konfora burada sahip olacaksınız. Terrace Yahya Kaptan II; geniş yeşil alanlardan fitness merkezine, yürüyüş parkurundan bisiklet yoluna, açık ve kapalı yüzme havuzundan kapalı otoparka, Türk hamamından saunaya ve buhar odasına, çocuk parkından çok amaçlı spor sahasına, kafeteryadan bisiklet bakım ünitesine kadar Kent Yapı’ya özgü bir yorumla, dolu dolu bir yaşam sunuyor. Proje, şehrin en önemli sorunu olan otopark sorununu da ortadan kaldırıyor. Sitenin altı komple otopark olacak, site sakinleri otoparklarından direk dairelerine çıkabilecek. Proje aynı zamanda doğaya verdiği değerle de ön plana çıkıyor. Meyve ağaçları ve palmiyelerle donatılacak projede yeşilin o muhteşem enerjisi ruhunuzu dinlendirirken, bol oksijenli temiz havayı da doya doya içinize çekebileceksiniz.

AKILLI EV SİSTEMİ

Biraz da dairelerin özelliklerinden bahsedelim mi?

Dairelerimiz akıllı ev sistemiyle donatıldı. Isıtma, soğutma, aydınlatma işlemlerini tek panelden yönetebiliyorsunuz. 24 saat güvenliğin bulunduğu sitede canlı kamera sistemi de mevcut, çocuğunuz oyun alanındayken elinizdeki tablet ile o bölgeye bağlanıp izleyebileceksiniz. Bunların yanı sıra her daire ankastresi içinde (ocak, fırın, davlumbaz) teslim edilecek. Ortak alanların aydınlatılması ve asansör için jeneratör ile 300 tonluk su deposu bulunacak. Sitede herhangi bir olumsuzluğa karşı teknik personel görev yapacak. Her daire için kapalı otoparkın yanı sıra depolama alanının bulunduğunu da belirtmek isterim. Projenin yapıldığı alanda örnek dairemiz hazır, dileyen gelip görebilir.

Murat Bey, inşaat başladı sanırım, anahtar teslimi ne zaman?

Evet, inşaat başladı. Şu anda kafeteryanın bulunduğu bloğun ikinci katı çıkılıyor. 2022 Aralık ayında projenin biteceğini tahmin ediyoruz.

Terrace Yahya Kaptan projesini diğer projelerden farklı kılan nedir?

Kent Yapı burada çok lüks konutlar yapıyor. Yahya Kaptan bölgesindeki en konforlu proje diyebiliriz. İnşaatta kullanılan malzemelerin tamamı birinci sınıf. Yerlerde kullanılan seramiklerden mutfak ve banyo dolaplarına kadar hepsi o kadar kaliteli ki başka bir projede görmeniz çok zor.

Gelelim Terrace Yahya Kaptan II’nin satışını üstlenen Evedin Gayrimenkul firmasına. Sizin gelecekteki hedefinizi de öğrenmek isteriz.

Emlak sektöründe, bizleri tercih eden müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üretip, satış, kiralama ve sonrasında müşteri memnuniyeti bilinciyle, hızlı ve güvenilir hizmetler sunmak misyonumuz. Sektörümüzde doğruluk, dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerinden vazgeçmeden çalışmak, çalıştığımız tüm bölgelerde örnek şirket olmak vizyonumuzdur.

İLETİŞİM

Evedin Gayrimekul Terrace Ofis

Alikahya Fatih Mahallesi Yapraklı Sokak (Yuvam Akarca Konutları sonu) İzmit/Kocaeli

Tel: 0 545 822 72 52 /0 533 267 89 41

www.evedingayrimenkul.com

Instagram: evedingayrimenkul & evedinmuratakinci

NASIL ARANDI: #evedingayrimenkul #muratakıncı #terraceyahyakaptan #ikincietap #yahyakaptan #proje #himmetyıldırım #lükskonut #konutprojesi #kocaeli #aikahya #gayrimenkul

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.