29-03-2024 12:56

Günün her saati kahvaltı: Asva Restoran

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/08/2021
Doğanın içinde, büyülü bir atmosferde günün her saati kahvaltı imkanı sunan Asva Restoran, organizasyonlara da açık
.stripslashes($urun->baslik).

 

HABER: TİLBE GÜN

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Gölcük’e bağlı Siretiye Köyü’nde hizmet veren Asva Restoran, doğa tutkunlarının yeni adresi olmaya aday. Songül-Selman Kaya çiftinin hayallerini gerçekleştirmek için çıktıkları yolda her köşesini nakış gibi işledikleri, sihirli dokunuşlarla güzelleştirdikleri mekan, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Asırlık çam ağaçlarının arasına gizlenmiş adeta saklı bir cenneti andıran mekanda; dilerseniz şırıl şırıl akan derenin kenarında, dilerseniz kalabalıklardan uzak size özel bir çardakta kahvaltı yapabilir ya da yorgunluk kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

EL EMEĞİ GÖZ NURU

Tercihiniz ne olursa olsun tertemiz bir havada, kuş cıvıltıları eşliğinde vakit geçireceğiniz, bol oksijenle ciğerlerinizi şenlendireceğiniz kesin. Şanslıysanız sincapların dansına bile tanık olabilirsiniz. Asva Restoran’ın sahibi Songül Kaya’nın el örmesi suplaları, kasnakta işlediği perdeler, şark köşesi için yaptığı divan örtüleri ve duvar halılarıyla otantik bir görünüme de kavuşan mekanda, kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedecek, sımsıcak ve samimi ortamın keyfini çıkaracaksınız.

KAHVALTININ SAATİ YOK

Bu sıcak yaz günlerinde, serin bir mekanda, günün her saati kahvaltı imkanı sunan Asva Restoran’ın menüsü de oldukça zengin. Serpme kahvaltıda peynir, zeytin ve reçel çeşitlerinden mıhlamaya, turşu kavurmasından ayrılmaz ikili bal-kaymağa, karışık kızartmadan pişiye, sucuklu yumurtadan Boşnak böreğine kadar ne ararsanız var. Tabii ki sınırsız çay... Kahvaltıda ikram edilen ürünlerin hepsinin doğal ve organik olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Seçtiği malzemeleri Asva’nın mutfağında işleyerek en lezzetli halleriyle misafirlerine sunan Songül Kaya, hijyenden ve kaliteden asla ödün vermiyor.

Mekanda yalnızca kahvaltı değil aperatif lezzetler de mevcut. Çerkes mantısı, çi börek, kiremitte kaşarlı köfte, hamburger ve ızgara çeşitlerini günün her saati bulabileceğiniz Asva Restoran, lezzet konusunda da oldukça iddialı. Önceden sipariş verdiğiniz taktirde, mekanın sunduğu imkanlarla kendi ızgaranızı kendiniz de yapabiliyorsunuz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Songül-Selman Kaya çifti talep doğrultusunda mekana sürekli yenilikler getirmeye devam ediyor.

KIR DÜĞÜNLERİ İÇİN

Asva Restoran, Selman Kaya tarafından düzenlenmiş bin metrekarelik bahçesiyle kır düğünlerinin de aranılan mekanı olmaya aday. Asva’nın yemyeşil bahçesinde nişan, düğün, sünnet, doğum günü gibi etkinliklerin yanı sıra şirket toplantıları ve yemekleri gibi toplu organizasyonları da yapabilirsiniz. Asva’nın 300 kişi kapasiteli bahçesi, organizasyonlar için farklı mekan arayanların da imdadına yetişecek. Burada gerçekleştireceğiniz organizasyonlarda Asva’nın hizmet ve lezzet kalitesine hayran kalacaksınız.

İLETİŞİM

Siretiye Merkez Mevkii. Küme Evler No:17

Gölcük/ Kocaeli

Tel: 0262 439 60 70

Instagram: asvarestaurant

 

 

NASIL ARANDI: #asvarestoran #songülkaya #selmankaya #kocaeli #gölcük #siyretiyeköyü #asva #restoran #kafe #kahvaltı #hizmetimekan #yemeiçme #organizasyon #düğün #kırdüğünü #gölcük #hersaatkahvaltı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.