26-04-2024 07:18

Eva, 2 yaşında

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 12/04/2021
Dünyalar tatlısı Eva, çiçek bahçesine dönüştürülen mekanda 2. yaş gününü mutlulukla kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizdeki otomobil plazalarında faaliyet gösteren Autobella firmasının sahibi Feyza Ekşi Muti ile Rapid Plastik firmasının sahibi Cenk Muti’nin dünya tatlısı kızları Eva, 2 yaşına girdi.

Muti çifti, minik kızlarının doğum gününü, pandemi nedeniyle aile arasında gerçekleştirdikleri mini bir partiyle kutladı. Eva’nın doğum günü için mekan olarak Şile’deki Horozluev seçildi.

ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜ

Horozluev’in camlı kış bahçesi, Düşlerevi Organizasyon firması tarafından rengarenk çiçekler ve balonlarla süslenerek, çiçek bahçesine dönüştürüldü. Minik Eva da bahar konseptine uygun olarak annesi Feyza Ekşi Muti’nin tasarladığı, anneannesi Songül Ekşi’nin diktiği elbisesiyle ortama uyum sağladı. Eva’nın doğum gününde 9 yaşındaki ağabeyi Aden de en az kız kardeşi kadar heyecanlıydı.

NİCE SENELERE EVA

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen doğum gününde Kahve6 Patisserie’nin ikramları ve doğum günü pastası çok beğenildi. Neşem Cumhuriyet’in her anını fotoğrafladığı partide başta Eva olmak üzere aile fertleri oldukça keyifli saatler geçirdi. Eva’yı hediye yağmuruna tutan konuklar ‘Nice yaşlar’ dilemeyi de ihmal etmedi.

 

NASIL ARANDI: #feyza ekşi muti #cenk muti #eva muti #aden muti #doğum günü # yaş günü #pasta #kutlama

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.