25-04-2024 10:33

Estetik ve güzellik tecrübeyle buluştu: Estehan

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/11/2021
Başiskele’nin ilk ve tek güzellik merkezi Estehan, 15 yıllık tecrübeyi uzman kadro ve son teknoloji ürünü cihazlarla buluşturdu
.stripslashes($urun->baslik).

RÖPORTAJ: SERPİL ÇOLAK

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

İzmit’te ‘güzellik’ denilince ilk akla gelen merkezlerinden biri olan, özellikle lazer epilasyon konusunda haklı bir üne kavuşan Özel E.L.M. Polikliniği’nin sahibi Nevin Serra Demirkol, Brassiva Estetik & Güzellik Merkezi’nin sahibi olan kardeşi Samet Yenice ile el ele verdi, Başiskele’ye son derece şık, modern ve kaliteli bir güzellik merkezi açtı. İki kardeşin 15 yıllık tecrübesini aktardığı Estehan Estetik ve Güzellik Merkezi bölgeye ayrı bir değer kattı. Gelin, şimdi Estehan’ın kuruluş hikayesini ve merkezde verilen hizmetleri Nevin Serra Demirkol’dan dinleyelim.

Serra Hanım, üçüncü şubenizi açtınız, öncelikle hayırlı olsun. Estehan Estetik ve Güzellik Merkezi’ni kurmaya nasıl karar verdiniz?

Bildiğiniz gibi sektöre 2007 yılında, İzmit merkezde, Sağlık Bakanlığı onaylı Özel E.L.M. Polikliniği ile giriş yaptık. Hem verdiğimiz hizmetin kalitesi hem de müşteri memnuniyeti odaklı yönetim anlayışımız sayesinde kısa sürede ‘güven’in adresi olduk. 2011 yılında ikinci şubemiz olan Brassiva Estetik & Güzellik Merkezi’ni açtık. Hizmet çeşitliliğimiz ve cihaz sayımız arttıkça, müşteri sayımız da artmaya başladı. Son dönemde, çevre ilçelerden gelen çok sayıda danışanımız Başiskele bölgesinde bir güzellik merkezine ihtiyaç olduğunu dile getiriyordu. Bizden o bölgede bir şube açmamızı istediler. Biz de Yeniköylüyüz, kendi bölgemize yatırım yapmak istedik. Uzunca bir süre fizibilite çalışması yaptıktan sonra kolları sıvadık. 15 yıllık tecrübemizin ışığında oldukça şık, modern, ferah, konforlu ve her biri konusunda uzman, tecrübeli bir ekibin görev yaptığı Estehan Estetik ve Güzellik Merkezi’ni hizmete açtık.

 İşletmecilik konusunda da kendinizi epey geliştirdiniz.

Merkezlerimizde tecrübeli isimlerle çalışsak da son teknoloji ürünü cihazlar kullansak da başarılı olabilmek için ‘iyi bir işletmeci olmak’ çok önemli. İlimizde çok sayıda sanayi kuruluşuna eğitmenlik ve danışmanlık hizmeti veren Hüseyin Akduman’dan 3.5 yıl boyunca eğitim aldık. Elektrik mühendisi olan kardeşim Samet Yenice de Amerika’da kullandığımız cihazlar konusunda eğitim aldı. Hem işletmecilik hem de teknik servis konusunda kendi kendimize yeter hale geldik. Başiskele şubemizi açarken bunun çok faydasını gördük.

Estehan için Başiskele’nin ilk güzellik merkezi diyebiliriz, öyle değil mi?

Başiskele’nin ilk ve tek güzellik merkeziyiz. Buraya böyle bir yatırım yapmak istediğimizi söylediğimizde çok şaşırdılar, inanamadılar. Ancak bu yatırımla bölgeye değer kattığımızı düşünüyorum. Tabii çok şık bir merkez yapmakla, son teknoloji ürünü cihazlar getirmekle iş bitmiyor. İnsanlar tecrübe de arıyor. 15 yıllık tecrübemizle buradayız, o yüzden güven sorunu yaşamıyoruz, müşterilerimiz gözü kapalı bize teslim oluyor.

ESTETİK ÜZERİNE HER ŞEY

Estehan Estetik ve Güzellik Merkezi’nde ne tür hizmetler veriyorsunuz?

Merkezimizde lazer epilasyon, iğneli epilasyon; bölgesel incelme tekniklerinden; kavitasyon, soğuk radyo frekans, G5, power plate, lumishape; medikal cilt bakımı, aqua facial, derma pen, dermaroller, leke giderme, kıl tekniği ve pudralama yöntemiyle kalıcı kaş uygulaması, dudak kontörü, kalıcı eyeliner ve dipliner, kalıcı oje, kaş dizaynı, ipek kirpik, kirpik lifting, masaj terapi, keratinli manikür ve pedikür, ağda, nail art hizmeti veriyoruz.

Estehan’ı diğer güzellik merkezlerinden farklı kılan nedir?

Lazer epilasyonda çok iddialıyız, 15 yıllık tecrübemizle buradayız. Aynı zamanda bölgesel incelme konusunda da çok donanımlıyız, 5 farklı teknoloji kullanıyoruz. Cilt bakımında şu anda popüler olan hydrafacial yöntemini uyguluyor ve dermokozmetik ürünler kullanıyoruz. Manikür ve pedikürümüz çok beğeniliyor. Eşler birlikte gelip manikür-pedikür yaptırabi liyor, böylece zamandan tasarruf ediyorlar. Kalıcı kaş ve kirpik uygulamasını 26 yıllık uzman, aynı zamanda eğitmen olan Şenay Hanım yapıyor. Tecrübeli bir ekibimiz var, aynı zamanda teknik anlamda İzmit merkezdeki şubelerimizden de destek alıyoruz.

TECRÜBELİ İSİMLER

Merkezin sorumlusu da oldukça tecrübeli bir isim.

Estehan Estetik ve Güzellik Merkezi’nin yöneticiliğini sektörde 10 yıla yakın tecrübesi bulunan Tuğba Özer üstlendi. Uzman estetisyenlerimiz İrem Durmaz, Esra Ekşi ve Şenay Öztürk de alanlarında en az 5-6 yıllık tecrübeye sahip. Müşteri temsilcimiz Hayriye Kanpara da işini hakkıyla yapan bir isim.

Biraz da merkezin fiziki özelliklerinden bahsetsek.

Yeniköy Merkez Mahallesi Asmalı Caddesi üzerinde bulunan Baydar Plaza’nın ikinci katında, 440 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veriyoruz. 8 işlem odamızın yanı sıra kafeteryamız ve aracıyla gelenler için otoparkımız mevcut. Başiskele’nin yanı sıra Gölcük, Değirmendere, Karamürsel ve Yalova’dan müşterilerimiz var. Hatta Yahya Kaptan’da oturan danışanlarımız İzmit merkeze nazaran ulaşım daha kolay olduğu gerekçesiyle buraya geliyor. Pazar günleri hariç haftanın 6 günü 09.00-19.30 saatleri arasında hizmet veriyoruz.

Estehan’da sadece bayanlara değil erkeklere de hizmet veriyorsunuz, öyle değil mi?

Erkek danışanlarımız cilt bakımı, manikür-pedikür ve lazer epilasyon hizmetinden faydalanabiliyor. Erkek bölümünde Özel E.L.M. Polikliniği’nin uzun yıllara dayanan tecrübesinden faydalanıyoruz. Özel E.L.M. Polikliniği, İzmit’te erkeklere de hizmet veren ilk polikliniktir. Randevulu çalıştığımız için sorun olmuyor ancak erkek müşterilerimizden kendilerine özel bir bölüm açmamız için çok talep var. Yerimiz de müsait, Estehan’ın yanındaki boş alanı bu şekilde değerlendirmek istiyoruz. İleriye dönük planlarımızdan biri de Estehan’ı polikliniğe dönüştürmek. Kozmetik estetik ile medikal estetiği birlikte yürütmek istiyoruz.

Müşteri memnuniyeti de sizin için çok önemli, nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?

Çağrı merkezimiz tarafından düzenli memnuniyet anketi yapılıyor. İşlem yaptıran her danışanımız bir sonraki gün mutlaka aranıyor, memnun kalıp kalmadığı soruluyor, görüş ve önerileri alınıyor. Bir sorun varsa anında çözüm üretiliyor. Bizim başarılı olmamızın altında yatan en önemli nedenlerden biri de budur. İzmit merkezde bunun için 3 kişi görev yapıyor. Amacımız danışanlarımızı mutlu göndermek. Para odaklı değil, memnuniyet odaklı bir işletmeyiz.

İLETİŞİM

Adres: Yeniköy Merkez Mahallesi Asmalı Caddesi Baydar Plaza No: 2 Başiskele/Kocaeli

Tel: 0 262 341 4 444

      0 541 341 0 444

Instagram-facebook: estehanestetikguzellik

NASIL ARANDI: #estehan #estetikvegüzellik #güzellikmerkezi #ciltbakımı #vücutşekillendirme #kalıcımakyaj #eyeliner #dipliner #özelelmpolikliniği #brassivaestetik #nevinserrademirkol #sametyenice #başiskele #yeniköy #hizmet #uzmankadro #kalıcıkaş #kirpiklifting #manikür #pedikür #ağda #nailart #kaşdizaynı #kalıcıoje #pudralama #lazer #medikalciltbakımı #aquafacial #dermapen #dermaroller #powerplate #epilasyon #lazerepilasyon

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.