27-04-2024 01:37

Dünya markaları artık ilimizde… Kocaeli Kaya Motor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/11/2021
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu, dünyada en çok tercih edilen motosiklet markalarını tüketicinin ayağına getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: SERPİL ÇOLAK

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Koronavirüs salgını, tüm yaşamımızı değiştirmekle kalmadı, tüketici tercihlerini de etkiledi. Toplu taşımadan uzaklaşarak bireysel araçlara yönelme de bunlardan biri. Yeni dönemde ortaya çıkan yeni trendlerin başında da motosiklet geliyor. Satın alma, kullanım ve bakım maliyetlerinin otomobile göre daha uygun olması, ekonomik olmasının yanı sıra çevreci de olması son dönemde motosiklete olan ilgiyi artırdı. Yoğun trafikte daha hızlı hareket edebilmesi ve park kolaylığı  motosikleti daha da cazip hale getirdi.

PREMIUM MARKALAR

Değişen dünyaya aynı hızla ayak uyduran Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu ‘hareket özgürlüktür’ mottosuyla çıktığı yolda hem yeni açtığı showroom’da hem de kurduğu herkesemobilite.com.tr adlı e-ticaret sitesinde, elektrikli bisikletten ATV’ye kadar son model ve en üst teknolojilerle donatılmış motorlu araçların satışına geçtiğimiz nisan ayında başladı. Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu bununla da yetinmedi, premium markaların satışa sunulduğu yeni şubesi ‘Kocaeli Kaya Motor’ ile çıtayı biraz daha yukarılara taşıdı.

KOCAELİ’DE BİR İLK

Kocaeli Kaya Motor’un genel müdürü İbrahim Aydoğdu, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde açtıkları yeni şubede dünyada en çok tercih edilen üst segment motosiklet markalarını satışa sunduklarını açıkladı. Uluslararası markaları Kocaeli’ye ilk defa kendilerinin getirdiğini söyleyen Aydoğdu, “İstanbul Bostancı’dan Ankara’ya kadar tek bayi biziz. Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya’daki, Yalova’daki, Bursa’daki motosiklet tutkunları da hayal ettikleri markalara artık çok daha kolay ulaşabilecek. Sadece satış değil, satış sonrası destek ve servis hizmeti de veriyoruz” dedi.

Doğan Grubu’nun otomotiv ve mobilite alanındaki şirket ve markaları tek çatı altında toplamak amacıyla kurduğu Doğan Trend’in bayiliğini aldıklarını söyleyen Aydoğdu, “Yeni şubemizde Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi markalarının yanı sıra dünyanın en büyük scooter üreticilerinden Kymco motosikletlerinin satışını yapacağız. Avrupa’nın elektrikli motosiklet lideri Silence yakında bizlerle olacak. Yenilikçi teknoloji ile fark yaratan tasarımları birleştiren Wallbox şarj sistemleri ve kişisel takip robotu Gita’nın da temsilciliğini alacağız” diye konuştu.

AKSESUAR DA VAR

Kocaeli Kaya Motor Genel Müdürü İbrahim Aydoğdu yeni şubede motosikleti yaşam tarzı olarak benimsemiş kişilerin ihtiyaç duyabileceği her türlü aksesuarı da bulundurduklarını belirtti, “Motosiklet tutkunları dünyaca ünlü markaların kıyafet ve aksesuarlarına kolaylıkla ulaşabilecek. Aynı zamanda burada bazı motor koruma ürünlerini de satmayı planlıyoruz. Bunun dışında herkesemobilite.com.tr adresi üzerinden de ürün satışlarımıza devam edeceğiz. Kocaeli Kaya ailesi olarak tüm motor severleri showroom’mumuza bekliyoruz” dedi.

 

İLETİŞİM

Adres: Mehmet Ali Paşa Mah. Demokrasi Bulvarı. No:81, İzmit/Kocaeli.

Tel: 0262 333 1 333

www.herkesemobilite.com.tr

NASIL ARANDI: #kocaelikayamotor #kocaelikaya #kocaelikayaşirketlertopluluğu #hareketözgürlüktür #herkesemobilite #atv #motorsiklet #motorluaraç #bakım #kayamotor #ibrahimaydoğdu #doğantrend #doğangrubu #vespa #suzuki #piaggio #aprilia #motoguzzi #kymco #silence #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.