26-04-2024 19:47

Deniz ile Selçuk ‘Evet’ dedi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 21/09/2021
Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Dalgıç ile Selçuk Çakmak, bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi
.stripslashes($urun->baslik).

Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Dalgıç, hayatını iş adamı Selçuk Çakmak ile birleştirdi. Mustafa-Gülen Dalgıç çiftinin güzel kızları Deniz Dalgıç ile merhum Mehmet Çakmak ve Güler Çakmak çiftinin yakışıklı oğulları Selçuk Çakmak’ın düğünü Başiskele sahilinde bulunan Tetri Şavi’de gerçekleşti.

NİKAHI KOCAMAN KIYDI

Alkışlar eşliğinde alana giren çiftin nikahını Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman kıyarken, bu mutlu ana AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Osman Doğan Can, Mehmet Can, Serkan Bulutdağıtan, Behiç Samioğlu, Semra Togay, Gamze Doğan, Eylem Karagöz, Seda Bayrak Sinem Gülenç ve Kadriye Karademir de şahitlik etti.

BALAYI İÇİN KAŞ’A

Davetlilerin ve şahitlerin coşkulu tezahüratları eşliğinde bir ömür boyu mutluluğa imza atan Deniz Hanım ve Selçuk Bey, ilk danslarını Nilipek’in ‘Gözleri Aşka Gülen’ şarkısı eşliğinde yaptı. Daha sonra davetlilerin tebriklerini kabul eden çift, anılarına yenilerini eklemek amacıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Deniz-Selçuk Çakmak çifti, düğünün ardından balayı için Kaş’a gitti.

 

NASIL ARANDI: #denizdalgıç #selçukçakmak #kartepebelediyesibasınvehalklailişkilermüdürü #kartepebelediyebaşkanı #mustafakocaman #akpartiilçebaşkanısadıkyılmaz #düğün #mutluluk #evetdedi #konsept #tetrişavi #nikah #davet #cemiyethayatı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.