04-05-2024 07:10

Çağla ile Semih’e muhteşem düğün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/09/2023
İlimizin tanınmış ailelerinden Murat Mustafa Satı ile Hamiyet Satı, güzel kızları Çağla’yı muhteşem bir düğünle evlendirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER - FOTOĞRAFLAR: BUSENUR ÖZCAN

FOTOĞRAFLAR: SAMET ÇELİK PHOTOGRAPHY

İlimizin tanınmış iş adamlarından, MMS İnşaat’ın kurucusu ve Dedeman Kartepe Kocaeli Oteli’nin sahibi Murat Mustafa Satı ile ilimizin ilk özel okullarından Özel Seymen Koleji’nin kurucu temsilcisi Hamiyet Satı’nın güzel kızları Çağla Satı, peri masallarını aratmayacak güzellikteki bir düğünle dünya evine girdi. Merhum Rahmi Seymen’in torunu, aynı zamanda İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen ile CHP İzmit İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen’in yeğeni olan Çağla Satı, hayatını Berrin-Adem Sertel çiftinin yakışıklı oğulları Semih Sertel ile birleştirdi.

DAVETLİLER BÜYÜLENDİ

Arke Organizasyon imzasını taşıyan düğün töreni Dedeman Kartepe Kocaeli Oteli’nin avlusunda yapıldı. Helen tarzını yansıtan, avlunun her köşesine yerleştirilen heykeller ile bambaşka bir ambiansın yaratıldığı düğün alanı davetlileri adeta büyüledi. Seçkin davetlilerin katıldığı düğün öncesinde genç çiftin nikah merasimi gerçekleştirildi. Yine heykellerle süslenmiş nikah alanına babası Murat Mustafa Satı’nın kolunda gelen Çağla Satı, yolculuğuna müstakbel eşi Semih Sertel ile devam ederken, genç çift alkışlar ve gül yağmuru eşliğinde sahnedeki yerini aldı.

NİKAHI BAŞKAN KIYDI

Çağla Satı ile Semih Sertel’in nikahı uzun bir ömür ve sonsuz aşkı temsilen zeytin ağacının altında kıyıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kıydığı nikaha Ak Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yunus Akdağ ile Cihat Korkmaz şahitlik etti. Başkan Büyükakın nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını takdim etmesi için Ak Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu’na verdi. Tipioğlu, genç çifte güzel temennilerde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını Çağla Satı’ya verdi.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Nikahın ardından ilk danslarını gerçekleştiren Çağla ve Semih Sertel çiftini misafirler büyük bir hayranlıkla izledi. Genç çiftin örnek bir davranış sergileyerek davetliler adına Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışta bulunması da takdir topladı. Düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenen Murat Mustafa Satı ile Hamiyet Satı çifti, katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Gecede orkestra davetlileri coştururken, eğlence geç saatlere kadar devam etti.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.