29-03-2024 00:44

BURGER YİYELİM mi?

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
Burger severlere müjde! %100 doğal %100 dana etinden yapılan bu burgerlere bayılacaksınız
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: SERPİL ÇOLAK TÜRKOĞLU

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

İzmit Yürüyüş Yolu’nda geçtiğimiz yıl açılan Burger Yiyelim, çok kısa sürede burger tutkunlarının en sevdiği adres olmayı başardı. Burger Yiyelim’in %100 doğal %100 dana etinden yapılan birbirinden lezzetli burgerleri ve özel yapım sosları, bir anda 7’den 70’e herkesin favorisi oldu. Türkiye genelinde zincir bir marka olan, 30’uncu şubesini İzmit’te açan Burger Yiyelim’i Deka Gıda Koordinatörü Okan Yıldırım’dan dinledik.

20 YILLIK TECRÜBE

Yaklaşık 20 yıldır gıda sektöründe bulunan, bunun 15 yılını kurumsal bir firmada geçiren, sonrasında Deka Gıda ile yolları kesişen Okan Yıldırım sadece İzmit Yürüyüş Yolu’ndaki Burger Yiyelim’in değil 41 Burda AVM’de bulunan Tavuk Dünyası, Doyuyo ve Et İşleri ile İstanbul Kurtköy’deki Tavuk Dünyası’nın da sorumlusu. Lise yıllarında adım attığı gıda sektöründe başarı basamaklarını hızla tırmanan, üniversite eğitimini de özellikle işletme üzerine tamamlayan Okan Yıldırım, Deka Gıda bünyesindeki 5 ayrı şirketi başarıyla yönetiyor.

PANDEMİDE AÇILDI

Okan Yıldırım, Tavuk Dünyası, Doyuyo ve Et İşleri’nin ardından 4’üncü markaları Burger Yiyelim’i açma nedenlerini şöyle açıklıyor: “Şehirde bir araştırma yaptık, burger alanında bir açık olduğunu tespit ettik. Lokasyon neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ediyor, nerede bir eksiklik varsa onu tamamlamaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Burger Yiyelim markasını İzmit’e kazandırdık, burger tutkunlarını muhteşem lezzetlerle buluşturduk. Pandemi döneminde açılmamıza rağmen gördük ki çok doğru bir yatırım yapmışız. İzmitliler, Burger Yiyelim’in lezzetlerine bayıldı.”

TAZE ET İLE YAPILIYOR

Burger Yiyelim’in özelliklerine gelirsek. Okan Yıldırım, Burger Yiyelim’in ürünlerini diğerlerinden ayıran özellikleri şöyle sıralıyor: “Ürünlerimizde taze et kullanıyoruz. Günlük tüketim yaptığımız için her gün ya da gün aşırı et sevkiyatımız oluyor. Etlerimiz de özel; %100 doğal %100 dana eti. Burgerlerde kullandığımız etler kadar ekmeklerimiz de özel. Ekmeklerimiz tamamen bize özel olarak üretiliyor. Aynı zamanda kullandığımız sosların hepsi özel yapım. Sebzelerimizi de günlük olarak alıyoruz.”

KALİTELİ MALZEME

Burger Yiyelim’in tüm ürünlerinin son derece hijyenik ve son teknoloji ürünü tesislerinde hazırlandığını söyleyen Okan Yıldırım, “Tüm ürünlerimizde kaliteli malzeme kullanıyor, hijyene de çok büyük önem veriyoruz. Ürünlerimiz sürekli kontrol ediliyor, müşterilerimize gönül rahatlığa sunuyoruz” diyor. Burger Yiyelim, 11.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor, paket servis ise öğlen 12.00’de başlıyor, gece 23.00’e kadar devam ediyor. Burger Yiyelim’in ürünlerine Trendyol, Getir ve Yemek Sepeti’nden de ulaşabilirsiniz.

KASAP BURGER’İ DENEYİN

Burger Yiyelim’de Okan Yıldırım yönetimindeki 27 kişilik kadro müşteriye en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyor. Burger Yiyelim’in spesiyali ise Kasap Burger. İçinde dana füme, karamelize soğan, yeşillik, cheddar peynir bulunan Kasap Burger, Burger Yiyelim’in en sevilen ürünlerinden biri. Acı sevenler Mexicano Burger, tavuk sevenler Efsane Tavuk Burger ya da Sweet Chili Soslu Tavuk Burger, et sevenler Lokum Burger’den vazgeçemiyor. Dublex Burger ya da Triplex Burger ise ‘çok acıktım’ diyenlerin tercihi oluyor. Burger Yiyelim’de süper avantajlı menülerden de faydalanabilirsiniz.

FİYATLAR UYGUN

Burger Yiyelim’de fiyatların piyasanın altında olduğunu söyleyen Okan Yıldırım, “İnsanlar verdiği paranın karşılığını tam olarak alıyor çünkü gerçek et yiyor. Burger Yiyelim’in ürünlerini İzmit halkına şiddetle tavsiye ediyorum. Ürünlerimizi bir kere deneyen çok memnun kalacak bir daha vazgeçemeyecek, bunu biliyorum. Şimdiye kadar hiç olumsuz geri dönüş almadık, ürünlerimiz çok beğenildi, açıldığımız ilk gün itibariyle bu kadar ilgi görmemizin nedeni de bu. Tüm İzmitliler’i Burger Yiyelim’e bekliyorum” diyor.

 

Adres: Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 175/1 İzmit/ KOCAELİ

Telefon: 0 262 321 33 34

www.burgeryiyelim.com

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # yemek # gıda # burger # burgeryiyelim

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.