24-04-2024 11:36

Birlikte çok güzeliz

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 29/04/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Sevgili Kocaeli Life dostları,

Yılın en renkli, en yumuşak huylu, en mis kokulu, en huzurlu ayından hepinize merhaba. Bu yıl mayıs ayında kutlanacak o kadar çok şey var ki hangisinden başlasam bilemiyorum.

Müsaadenizle, ilk sırayı Kocaeli Life’a vermek istiyorum çünkü bugün bizim doğum günümüz.

Sevgili Serpil Çolak ile yaptığımız rutin bir çay-çekirdek sohbeti sırasında, “Bu kentin de bir dergisi yok… E, biz yapmazsak kim yapacak?” dediğimiz o akşamın üzerinden tam 6 yıl geçmiş.

Her anını bir bebeğin büyüdüğünü izliyormuş gibi gülümseyerek hatırladığım koskoca 6 yıl; her sayfası aynı heyecanla, aynı itinayla, aynı tatlı sancıyla hazırlanmış 71 sayı…

Yayın hayatının ilk günü itibariyle Kocaeli Life’ı sevgiyle sahiplenen harika okurlarımız, her zor günde elimizi tutan güzel dostlarımız, gücümüze güç katan sevgili reklam verenlerimiz ve çoğu kez bize ailemizden daha yakın can gibi bir ekip... Hepinize çok teşekkür ederiz, birlikte gerçekten çok güzeliz.

İnşallah daha çok yıllar hep birlikte Kocaeli Life’ın rengarenk sayfalarında buluşur, hayatı keyifli yanından yaşamaya devam ederiz.

***

Dedim ya bu ay kutlanması gereken çok şey var. Kocaeli Life’ın kuruluş yıl dönümü, Ramazan Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Anneler Günü… Sanki hepsi mayıs ayını şölene çevirmek için bir araya gelmiş gibi.

Efendim sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlarımız olsun. Hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim.

Sevgili gençler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Hepinize bütün kalbimle; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve fikirleriyle ebedi lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceğe güvenle bakabileceğiniz, aydınlık yarınlar dilerim.

Ve sevgili anneler… Canım annem, melek olan anneler, heyecanla anne olmayı bekleyenler. Anneler Günümüz kutlu olsun. Hem bir anne hem de harika bir annenin evladı olarak, Anneler Günü’nde  dileğim hiç değişmez: Allah, annelerimizi başımızdan eksik etmesin; hiçbirimizi yavrumuzdan uzağa düşürmesin.

***

Sevgili dostlar, bu aylık da benden bu kadar… Bir daha ki ay buluşana kadar sevgiyle, sevdiklerinizle kalın…

 

NASIL ARANDI: #zeynepakar #köşeyazarı #yazıişlerimüdürü #6yıl #birliktegüzeliz #editör #kocaelilife

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.