23-04-2024 14:56

Be New ile yenilenin!

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/04/2023
Başarılı estetisyen Bahar Elaltunkara tarafından ‘VIP hizmet’ anlayışıyla Körfez ilçede hizmete açılan Be New Center, yenilenmek ve özel hissetmek isteyen kadınların ilk adresi oldu
.stripslashes($urun->baslik).

RÖPORTAJ: MELTEM AĞBABA

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

Türkiye çapında binlerce danışanı olan başarılı estetisyen Bahar Elaltunkara, ilk merkezini Körfez ilçede açtı. Be New Center markasıyla yenilenmek, gençleşmek, güzelleşmek ve kendisini özel hissetmek isteyen kadınlara VIP hizmet veren Elaltunkara, gerek verdiği üst düzey hizmet gerekse salonun şık dekorasyonuyla kısa sürede tanındı. Bohem tarzda ve ince bir zevkle tasarladığı Be New’da cilt bakımı, epilasyon, nail art, bölgesel incelme ve kalıcı makyaj hizmetleri veren başarılı estetisyeni şık salonunda ziyaret ettik, kendisini daha yakından tanımak için keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Bahar Elaltunkara kimdir? Sizi tanıyabilir miyiz?

1982, Diyarbakır doğumluyum. 35 yıldır Kocaeli’de yaşıyorum. 24 yıldır ticaret ile iç içeyim. Uzun yıllar dekorasyon sektöründe görev yaptım, son 8 yıldır da güzellik sektöründe çalışıyorum. Tüm dünyada faaliyet gösteren Alman menşeili bir network markası ile sektöre adım attım. Şu anda Türkiye çapında binlerce danışanı olan bir estetisyenim. 8 yıllık tecrübeyi, fark yaratan çalışmalarla taçlandırdığım bebek işletmem Be New Center’ın sahibiyim. Artık kendi markamı temsil ediyorum. 2 çocuk annesiyim.

 

’Yenilen’ sloganı ile harika bir çıkış yaptınız bize markanızdan bahseder misiniz?

2023’e girerken, yıllardır zeminini hazırladığım projenin gerçeğe dönüşmesi için kolları sıvadım. Kendi ayakları üzerinde duran bir Türk kadını modelini çok iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. İşimi bir adım yukarıya taşımanın köklü bir değişimle gerçekleşeceğini biliyordum. Bu sebeple hayatım, yaşama bakış açım hatta medeni halim olmak üzere her şeyi değiştirmeye karar verdim. Markamın adı da tam da bu yeniliği anlatmalıydı. Bu sebeple Be New Güzellik Merkezi oldu. Hayat sürekli değişimlerden ibaret ve kadınlar bu değişimlerden çok etkileniyor. Şimdi güzelleşme zamanı. Sektöre başladığımdan beri hep doğaldan yana oldum. Bu sebeple “Kendinizin en iyi versiyonu olun” dedim. Ben şu anda kendimin en iyi versiyonuyum, bunu da Be New kadınlarına özel hizmet anlayışımla kanıtlıyorum.

Be New kadınları için hizmetleriniz nelerdir?

Be New Center’da VIP bir hizmet anlayışımız var. Cilt bakımında özel aroma terapi yöntemlerini kullandığımız gençleştirme işlemimiz şu anda en sevilen hizmetimiz oldu. Butik bir işletmeyiz. Dekorasyonumuzdan hizmet alanlarımıza kadar her detayı Be New kadınlarını özel hissettirmek için hazırladık. Türkiye’de olmayanı yapmak istedik ve bunu da başardık.

Cilt bakımı, epilasyon, nail art, bölgesel incelme ve kalıcı makyaj hizmetleri veriyoruz. Bunların yanında cilt koçluğu hizmetimiz mevcut. Kişiye özel bakım rutinleri oluşturuyor, birebir takiplerini yapıyoruz. Yani amacımız sadece hizmeti satmak değil, hizmet sonrası değişim serüveninin de takipçisi olmak. Kadromuzu kurarken, işinde uzman kişilerle başladık. Bu da bizi güçlü kılan öğelerden bir tanesi. Sektörün en iyi cihazları ve en iyi sonuç veren klinik ürünleri ile işlemlerimizi sürdürüyoruz ama bizi farklı kılan bu işlemin en doğru şekilde uygulanması. Lazer epilasyonda harika sonuçlar alıyoruz. Epilasyonda yaptığımız titiz çalışmamızla gördüğümüz şu ki güzellikten çok sağlık için bizi tercih eden danışanlarımız oluştu. Bunun en önemli sebebi de doğru hizmet ve hijyen.

 

Tüm Türkiye’de danışanlarınız olduğunu söylediniz bu süreci de bize anlatır mısınız?

Ben cildin yenilenmesini bir bebeğe benzetiyorum. Anne karnında bir bebek oluşumunu 9 ayda tamamlıyor. Bir cildin yenilenmesi de 9 aylık bir süreç gerektiriyor. Biliyorsunuz ki bebek gelişimi sırasında anne karnında her gün besleniyor. Cildimizi de aynı şekilde her gün beslemeliyiz ki 9 ayda yenilenmesini tamamlasın. Bu sebeple güzellik merkezimizde yaptığımız bakımları, ev devam ürünleri ile destekliyoruz. Cilt koçluğu hizmetimiz burada devreye giriyor.

Danışanlarımıza özel hazırladığımız reçetelerle bakım sürecinde evde kullanabileceği profesyonel temizleme cihazından, cilt tipine uygun tüm bakım ürünlerine kadar temin ediyoruz. Danışanlarımız farklı şehirlerde yaşasalar dahi bu süreci onlarla yakından takip ediyoruz.

Bohem ve yenilikçi bir dekorasyonunuz var. Konseptinizi biraz anlatabilir misiniz?

Bakımda olduğu gibi dekorasyonda da doğal görüntüyü çok seviyorum. Atmosferin, kokunun ve müziğin alınan hizmetin duygusuna girilmesinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. Markanın karakterini yansıtacak dokunun tam da bu olduğuna inandım. Beyaz ile temizliği, huzuru anlatırken ahşap ile doğallığı ziyaretçilerimize hissettiriyoruz. İçeride ortamın huzurundan kaynaklanan ayrı bir sessizlik hakim. Müthiş bir dinginlik var.

 

Yeni projeleriniz var mı?

Be New Center markasını kurarken, yola önce Türkiye’ye sonra da Avrupa’ya açılma düşüncesiyle çıktım. VIP hizmet anlayışıyla güzellik sektöründe fark yaratacağız. İlk görüşmelerimizi yapmaya başladık. Markama çok güveniyorum. Heyecanlıyım. Hikayesi olan, kadınların özel olduklarını hissettikleri ve yenilenmenin farkını yaşamlarına taşıyacakları özel bir deneyim sunuyoruz. Bununla birlikte Be New markasında doğal ürünlerimiz yakında satışa çıkacak. Bunu da ilk kez Kocaeli Life okurları ile paylaşıyorum.

 

Adres: Güney Mah. Tan Sok. No:24/3 Körfez / KOCAELİ

Tel: 0533 015 08 99

@benewcenter

NASIL ARANDI: #be new # estetisyen # estetik # körfez # bahar elaltunkara

1 yıl önce - Ayşe Sezgin

Hayırlı olsun

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.