24-04-2024 12:59

KOİDER: Başarılarla dolu 5 yıl

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
İlimizin başarılı iş kadınlarını ve yöneticilerini bir çatı altında toplayarak, kurulduğu günden beri ses getiren projelere imza atan KOİDER, 5’inci kuruluş yıl dönümünü kent protokolünü bir araya getiren şık bir kahvaltı organizasyonuyla kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER), kuruluşunun 5’inci yıl dönümünü Maide Restaurant’ta düzenlediği geniş katılımlı bir kahvaltı organizasyonuyla kutladı. Kadınların iş dünyasında daha etkin rol almasını destekleyen ve hayata geçirdiği projelerle kadın girişimcilere öncülük eden KOİDER, başarılarla dolu 5 yılını düzenlediği basın toplantısında Kocaeli basını ve kent kamuoyu ile paylaştı. KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe basın mensuplarının yanı sıra kent protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

GENİŞ KATILIM

Etkinliğe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Baro Başkanı Mehmet Gül, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Baro eski Başkanı Bahar Gültekin Candemir, GİFED Başkanı Huriye Serter, Kocaeli Anneleri Derneği Başkanı Hande Kaya, Başiskele Kent Konseyi Başkanı Ayşenur Kahraman Aytekin, ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez, TEMA Başkanı Nermin Tol, İzmit Genç İşadamları Derneği Başkanı Eray Bodur, Kocaelili iş kadınları ve  KOİDER üyeleri katıldı.

EŞİTSİZLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

KOİDER’in 5’inci kuruluş yıl dönümü etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurucu başkan Nilgün Yılmaz’ın konuşmasıyla başladı. Yılmaz, konuşmasında Türkiye’de kadının iş hayatındaki yeriyle ilgili istatistikleri paylaşarak, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekti. KOİDER çatısı altında yapılan çalışmalardan, hayata geçirilen projelerden ve hedeflerinden de bahseden Başkan Nilgün Yılmaz konuşmasını “Birlikte yol yürüdüğümüz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla ve tüm dernek üyelerimizle gurur duyuyorum. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek noktaladı.

KADININ ROLÜ ÖNEMLİ

Yılmaz’ın ardından sırasıyla söz alan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da yaptıkları konuşmalarda kadınların iş hayatındaki, siyasetteki ve toplumdaki rolünün önemine dikkat çekerek, başarılı çalışmalarından dolayı KOİDER üyelerini tebrik etti. KOİDER’in kuruluşunun 5’inci yıl dönümü etkinliği, hep birlikte yapılan kahvaltının ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.