29-03-2024 00:54

Kocaeli Life’ın köşe yazarları doğanın kalbinde buluştu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
Yazılarıyla Kocaeli Life’a değer katan köşe yazarlarımız, dergimiz tarafından The Canyon Hotel & Resort’ta gerçekleştirilen keyifli bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi
.stripslashes($urun->baslik).

Kurulduğu 2016 yılından bu yana düzenli olarak yayımlanan Kocaeli Life dergisi dopdolu içeriği, rengarenk sayfaları, ilginç konu ve konuklarıyla her ay okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kocaeli Life, kente değer katan iş insanlarıyla yaptığı röportajlar kadar her biri alanında uzman yazar kadrosuyla da büyük ilgi görüyor. Sağlık, eğitim, güzellik, iş dünyası, yeme-içme, psikoloji gibi hayatın her alanında ihtiyacımız olan çok değerli bilgi ve birikimlerini her ay Kocaeli Life sayfalarında paylaşan yazar kadromuz, dergimize büyük zenginlik katıyor.

GÜÇLÜ KADRO

Kocaeli Life’ın güçlü yazar kadrosu, geçtiğimiz günlerde hem tanışmak hem de bundan sonraki projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere, dergimiz tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Derbent The Canyon Hotel & Resort’ta, Kocaeli Life kurucuları Serpil Çolak, Zeynep Akar ve dergimizin reklam danışmanı Ensar Gerçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Minik Kalpler sayfasını hazırlayan yazar Esin Alçıoğlu, Ren Psikoloji’nin kurucusu uzman psikolog Begüm Seçil Kandemir, Patisserie Nebiyye’nin kurucusu şef Nebiye Topuz, Özden Boğaziçi Koleji’nin kurucusu Mehmet Özden, Yeni Nesil Çocuk Gelişimi ve Ergoterapi Merkezi’nin kurucuları Dilara Güner ve Özlem Bora Aksu, diyetisyen Ecem Şahin, Yazıcı Çözüm Ortaklığı’nın kurucusu Kadir Yazıcı, Gurme Steak House’un kurucusu Serkan Yeşildağ, Selin Beauty işletmecisi Aslı Bozkurt Düzgün ve sigortacı Sevinç Aytin bir araya geldi.

DOĞANIN KALBİNDE

Canyon Hotel & Resort Otel’in, doğanın tam kalbindeki masalsı atmosferinde bir araya gelen Kocaeli Life yazarları, etkinlikte hem birbirleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı hem de her konudan sohbet etme imkanı bularak keyifli bir günün tadını çıkardı. Kahvaltıdan sonra tesisin danışmanlığını da üstlenen yazarımız Kadir Yazıcı eşliğinde kısa bir doğa yürüyüşü yapan ekip, doyumsuz bir kahve sohbeti sonrasında en kısa zamanda yeniden bir araya gelmek dileğiyle tesisten ayrıldı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.