20-04-2024 03:43

Bahçeşehir Koleji Kocaeli Kampüsü’nden Anneler Günü’nde Anlamlı Konser

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 16/05/2023
Bahçeşehir Koleji Kocaeli Kampüsü’nde Müzik Bölümü tarafından Anneler Günü için konser düzenlendi
.stripslashes($urun->baslik).

Türkiye genelindeki 125 kampüsüyle bugüne dek yüz binlerce öğrenci yetiştiren, eğitimin başarılı ve istikrarlı devi Bahçeşehir Kolejleri’nden, Bahçeşehir Koleji Kocaeli Kampüsü’nde Anneler Günü için hazırlanan bir konser düzenlendi. Okulun müzik bölümü tarafından Öğretmen Faruk Çavuşoğlu önderliğinde organize edilen konser; okul aile birliği, veliler ve öğretmenlerin de yardımlarıyla hazırlandı.

ANNELER DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Konserde katılımcılar hem şarkılar söyledi hem de annelerine şiirler okudular. Anneler için seçilen şarkılar ve şiirler büyük beğeni toplayarak annelere duygu dolu anlar yaşattı.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN DESTEK
Anneler Günü için düzenlenen geceye Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şube Yürütme Kurulu Başkanı Derya Kurt ve bursiyerleri ile birlikte sanatçı Gül Özgüner Altın da katılım sağlayarak destek verdi. Konserden elde edilen gelir, Okul Aile Birliği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı.  

NASIL ARANDI: #bahçeşehir koleji kocaeli # tev # derya kurt # türk eğitim vakfı # kocaeli # kartepe # eğitim # anneler günü

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.