24-04-2024 15:57

Aslan Babam

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/06/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Hayat hep güzel... Ama bazen daha da güzel.
Mesela masmavi, güneşli, pırıl pırıl bir gökyüzüne uyandığınızda...
Mesela pencerenizi açıp aldığınız ilk nefeste genzinize dolan ıhlamur, yasemin, iğde çiçeği karışımı o benzersiz kokuyla istemsizce gülümsediğinizde...
Mesela, “Bu akşam, çayı balkonda içelim mi?” sohbetleri başladığında...
“Ege’de deniz ısınmış mıdır?” sorusuyla start alan tatil planları yapıldığında...
Çilekler tatlanıp, kirazlar kızardığında...
Ve güneş, kışa küsen bedenimizi sımsıcak sarıp, kulağımıza ‘Haydi canlan, her sorunun üstesinden gelebilecek enerjin var’ diye fısıldadığında.
Canım haziran, neşeli yaz, bulutsuz gökyüzü, ılık rüzgar hoş geldiniz... Tam da morale, motivasyona, biraz keyif yapmaya en ihtiyacımız olan zamanda ne kadar iyi geldiniz.

***

İşte bu ay dergimizi, tam da bu enerjiyle; yaz aylarının keyifli hafifliğini sayfalarımıza taşımanın coşkusuyla hazırladık.
Yine birbirinden renkli konular ve yepyeni yüzlerle konuk olduk hayatınıza. Kim yeni atılımlar yapmış, nerede ne açılmış, kentte hangi etkinlikler varmış araştırdık; sizleri de haberdar etmek için rengarenk sayfalar tasarladık.

Ve tabii yaklaşan Babalar Günü’nü de unutmadık.
Babalarımızın boynuna her zamankinden daha sıkı sarılacağımız bu çok özel günden hemen önce ‘aslan babalar’ ve pırıl çocuklarıyla stüdyomuzda buluştuk ve güzel anılarına bir yenisini daha eklemek için harika çekimler yaptık.
Çocuk sesleriyle çınlayan stüdyomuzda hem hep beraber çok eğlendik hem de evlatları için hayatın tüm zorluğuna seve seve, kahramanca göğüs geren babaların sımsıcak duygularına ortak olduk.
Çektiğimiz her bir kareye ayrı ayrı hayran olduğumuz, sevgili babaların sorularımıza verdiği yanıtlarla duygulu anlar yaşadığımız bu çalışmayı, sizin de en az bizim kadar seveceğinizden eminim.

***

O zaman, ben haziran selamlaşmamızı daha fazla uzatmayayım, sizi de merakta bırakmayayım.
Hadi buyrun, Kocaeli Life’ın haziran sayısına. Keyfiniz bol olsun...

NASIL ARANDI: ##kocaeli ##kocaelilife ##dergi ##dergilik # #zeynepakar # #babalargunu # #dunyababalargunu

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.