26-04-2024 12:36

Aşığım Sana!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/02/2022
.stripslashes($urun->baslik).

 

Ne kadar güçlü bir cümle, değil mi?

AŞIĞIM SANA!

Herkes söyleyemez… Öyle herkese de söylenmez.

Aşk kadar güçlü bir duyguyu, bu kadar açık ifade edebilmek için insanın önce özgüveninin, sonra da karşısındaki kişiye güveninin tam olması lazım. O kişinin her haliyle beğenilmesi, doğrularıyla yanlışlarıyla sevilmesi, varlığıyla mutluluk vermesi lazım.

Bugüne kadar birisine ‘Aşığım sana’ dediniz mi?

Peki, bu cümleyi hiç aynanın karşısına geçip söylediniz mi?

Hayır hayır, öyle tavan yapmış bir egoyla ya da narsistik bir karakterle alakası yok… Kişinin, kendisini her yönüyle kabullenmesinden, her şeyiyle sevmesinden bahsediyorum. Başkalarına gösterdiğimiz ilgiyi, sevgiyi, toleransı, şefkati kendimize de gösteriyor muyuz diye merak ediyorum.

Aynadaki temiz kalpli, çokça merhametli, cömert, iyi niyetli, belki biraz inatçı, azıcık alıngan, bazen asabi bazen pamuk gibi ama her zaman sevgi dolu o kişi…  İyi ve kötü huyları, bir-iki kırışığı, üç-beş fazla kilosuna rağmen sevgiyle sahiplenilmeyi, şefkatle sarmalanmayı en çok o hakketmiyor mu?

O zaman, hadi… Hazır ‘sevgi ayı’ da gelmişken, kendimize bir güzellik yapalım. Kalbimiz, hayatımızın aşkı için çarpmaya her daim devam ederken, aynadaki ebedi partnerimizin saçlarını okşamayı da ihmal etmeyelim. Ona değerli olduğunu hissettirmekten hiç vazgeçmeyelim.

Sevgili Kocaeli Life dostları, Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun… Kendimizi, sevgilimizi, ailemizi, dostlarımızı, kediyi-köpeği, kuşu-böceği sevdiğimiz her gün bayram olsun.

NASIL ARANDI: #zeynepakar #aşığımsana #köşeyazarı #köşeyazısı #editör #şubat2022 #aşk #sağlık #mutluluk #aile #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.