29-03-2024 00:03

Aracınız koruma altında: AUTOBELLA

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 10/03/2021
İzmit ve İstanbul’daki toplam 8 şubesiyle kesintisiz hizmet veren Autobella, araç bakım ve koruma uygulamalarıyla araç sahiplerinin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Aşkın Ekşi ile Feyza Ekşi Muti kardeşlerin ortaklığında 7 yıl önce kurulan Autobella, bakım ve koruma uygulamalarıyla araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Pandemi döneminde şube sayısını artırarak hem istihdama hem ekonomiye katkı sağlayan firma artık daha çok araca dokunuyor. Seat Keleşler Otomotiv, Toyota Kaya Plaza, Mercedes Mengerler Otomotiv, Hyundai Fertan, Skoda Keleşler Otomotiv, Kozyatağı AutoKing ve Kartal AutoKing’den sonra Volvo Akgün Otomotiv’de 8’inci şubesini açan Autobella, aracının hep ilk günkü gibi kalmasını isteyen sürücülerin vazgeçemediği markaların başında geliyor.

ÜCRETSİZ DEZENFEKSİYON

Pandemiyle birlikte hijyen ve dezenfeksiyon işlemlerine de ağırlık veren Autobella, otomobil dışında ofis, şirket ve konut dezenfeksiyon uygulamalarını da başarıyla gerçekleştiriyor. Haziran 2020’den itibaren şubelere servise gelen 5 binin üzerinde araca ücretsiz dezenfeksiyon uygulaması yapan Autobella; 2 bin araçta detaylı temizlik, 2 bine yakın araçta da pasta cila uygulaması gerçekleştirdi. Autobella ortaklarından Aşkın Ekşi, “Çalıştığımız markalarda Autobella’nın dokunmadığı araç kalmadı. Satılan araçların yüzde 90’ını aksesuarlarıyla teslim ettik. Sürücüler bu dönemde araçlarının bakımına ve temizliğine daha fazla özen gösterdi” diyor.

 

ARAÇ FOLYO KAPLAMA

Ekşi, araç bakımında son dönemde en çok tercih edilen uygulamalardan birinin de araç folyo kaplama işlemi olduğunu ifade ederek, “Folyo kaplama uygulaması hem renk değişimine hem de aracın dış etkenlerden korunmasına olanak tanıyor” şeklinde konuşuyor. Aracının renginden ya da görüntüsünden memnun olmayan veya yenilik isteyen araç sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği araç folyo kaplama uygulamasında profesyonel bir ekiple çalışan Autobella, bu alanda oldukça iddialı.

ESTETİK BİR GÖRÜNÜM

Araç folyo kaplama işleminin geçmişte daha çok ticari araçlar için tercih edildiğini söyleyen Aşkın Ekşi, “Bunun nedeni, daha sonra aracın satılması durumunda değerinin düşmemesiydi. Günümüzde ise aracının estetik bir görünüme kavuşmasını isteyen herkes aracını kaplatabiliyor. Hatta sıfır aracını kaplatan çok sayıda sürücü var. Araç sahibinin istediği her rengi, her deseni 2 gün içerisinde yapabiliyoruz. Yeni renk hemen ruhsata işleniyor. 3 yıl garantili olan kaplama işleminde bu süre içerisinde herhangi bir açılma ya da renk kaybı olursa, işlemi derhal yeniliyoruz” diyor.

 

DEĞER KATIYOR

Araç folyo kaplamanın, boya işlemine göre çok daha ekonomik olduğuna da dikkat çeken Ekşi, “Daha da önemlisi, maalesef Türkiye’de herhangi bir boya işlemi olunca aracın fiyatı düşüyor. Bu nedenle en makul çözüm araç kaplama. Folyo kaplama, Autobella’da kaliteli ürünler ve üstün bir işçilikle uygulanıyor; araç değerinden bir şey kaybetmiyor. İleride araç satılmak istendiğinde ise folyo, aracın kaportasında tek bir çizik bile olmadan çıkarılabiliyor” ifadelerini kullandı. Ekşi, Haziran 2020’den itibaren yaklaşık bin araca folyo kaplama işlemi uyguladıklarının altını çiziyor.

HEM ŞIK HEM GÜVENLİ

Araç sahiplerinin tercih ettiği bir diğer işlemin ise cam film kaplama olduğunu belirten Ekşi, “Cam filmi, pek çok sürücünün, aracı daha şık görünsün diye tercih ettiği bir uygulama ancak  çok önemli başka bir işlevi daha var. Cam filmleri, güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarını filtreleyerek izolasyon işlevi görüyor. Bu da araç koltuklarının veya gövde bölümünün solmasını önlüyor; güneş ışığını engelleyerek yaz aylarında klimanın daha kolay soğutmasını sağlıyor. Ayrıca, camın çizilmesi ve darbe alması halinde kolaylıkla parçalanmasını da önlüyor.

 

USTALIK İSTEYEN BİR İŞ

Tüm bunların yanı sıra sürücü ve yolcuları gölgeleyerek mahremiyeti koruyor; arabada bırakılan eşyaların görünür olmasını engelleyerek güvenliği artırıyor” diyor. Cam filmi uygulamasının 5 yıl garantili olarak yapıldığını söyleyen Ekşi, “Cam filmi, Karayolları Trafik Yönetmeliği’ne uygun şekilde uygulanması gereken bir işlemdir. Uzun süren ve ustalık isteyen bir çalışmadır. Bu işlemi, aracın hiçbir aksamını sökmeden yapmamız en büyük avantajımız. Bu konuda Autobella olarak oldukça profesyoneliz. Haziran 2020 tarihinden beri yaklaşık bin 200 araca cam film uygulaması yaptık” şeklinde konuşuyor.

BAHAR KAMPANYASI

Son olarak sürücüleri sevindirecek bir bahar kampanyası yaptıklarını da paylaşan Ekşi, “Müşterilerimize pasta-cila, seramik kaplama, detaylı temizlik, motor koruma, klima bakteri işlemlerinde yüzde 20 indirim imkanı sunuyoruz. Şunu da hemen belirteyim, yerli üretime destek vermek amacıyla Autobella markasıyla yeni bir pasta/cila ürünü daha çıkardık. Sürücüleri, araçlarını Autobella kalitesiyle koruma altına almak için şubelerimize bekliyoruz” diyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Aydınlı Mah., İzzet Kabadayı Cad., Gizlibahçe Sitesi, B-3, Daire:4,

Tuzla/ İstanbul

Telefon: 0553 457 88 04

Instagram-Facebook: @autobella

Web: www.autobella.com.tr

NASIL ARANDI: #autobella # araç bakımı # araba cilası # kocaeli # feyza ekşi muti # aşkın ekşi # kocaeli # pandemi # araç onarımı

3 yıl önce - test

test

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.