19-04-2024 15:12

Alışverişin kalbi burada attı: KOİDER Bazaar

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/11/2021
Kocaeli’nin başarılı iş kadınları tarafından kurulan KOİDER, ikinci alışveriş festivalini 41 Burda AVM’de gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan KOİDER Bazaar’a ilgi büyüktü
.stripslashes($urun->baslik).

Kurulduğu günden bu yana başarılı projelere ve etkinliklere imza atan Kocaeli İş Kadınları Derneği (KOİDER), gerçekleştirdiği muhteşem organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Kentin ekonomisine hareket getirmek ve üyeleri arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için düzenlenen KOİDER Bazaar alışveriş festivalinin ikincisi, halka açık şekilde 41 Burda AVM’de gerçekleşti. Dernek Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz öncülüğünde, KOİDER Ticaret Komisyonu tarafından düzenlenen ve iki gün süren festivale ilgi oldukça yoğundu.

PROTOKOL DE KATILDI

Bando gösterisi eşliğinde başlayan renkli organizasyonda, çeşitli sektörlerden 22 satış ve tanıtım standı kuruldu; stantlarda festivale özel indirimli fiyatlarla satış yapıldı. Programa katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Kocaeli Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Girişimci İş Kadınları Federasyonu Başkanı Huriye Serter; KOİDER yönetim kurulu ile birlikte stantları tek tek dolaşarak katılımcılarla sohbet etti.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İş kadını değil, iş insanı demeliyiz. Hepimizin emeği bu kente değer katıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın, sizlerin yanındayız. Bütün kadın girişimcilerimizi yürekten destekliyorum. Kadının olduğu her yere renk, huzur ve mutluluk geliyor. Çalışmalarınız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

KADININ GÜCÜ

KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ise yaptığı konuşmada; “KOİDER, iş hayatındaki kadınların, güçlerini birleştirerek birbirlerine ve topluma fayda sağlayacak çalışmalar yürüttüğü bir dernek. Kadının toplumsal statüsünü güçlendirmek hedefiyle, 4 yılda ‘Bağ Projesi’ ve ‘Mevzu Kadınsa’ gibi birbirinden değerli projeler üretmeyi başardık. Bunun yanı sıra 8 girişimci iş kadınları derneği tarafından oluşturulan ve Türkiye’de bir ilk olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun kurucu üyesi olmaktan da mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasını, katılımlarıyla KOİDER Bazaar etkinliğine destek veren belediye başkanlarına ve 41 Burda AVM yönetimine teşekkür ederek bitirdi. Yapılan konuşmaların ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve KOİDER yönetim kurulu üyeleri açılış kurdelesini kesti. İki gün süren ve birbirinden renkli anlara sahne olan alışveriş festivali; bando gösterileri, DJ performansı, dans gösterisi, Devrimcan Kapdan Show, Rana Kaplan Akademi söyleşisi gibi çeşitli etkinlikleri katılımcılar ile buluşturdu.

DEFİLELER RENK KATTI

KOİDER Bazaar’da giyimden aksesuara, gıdadan organizasyona, eğitimden sağlığa, dekorasyondan güzelliğe kadar bir çok farklı sektörün kampanya ve hizmetlerinin tanıtıldığı stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalde stant açan üyeler, kendi sektörlerine ait etkinliklere imza atmayı da ihmal etmedi. Düzenlenen kaftan ve abiye giyim defilesi KOİDER Bazaar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görürken, katılımcılar hem çok eğlendi hem de keyifli bir organizasyonda alışveriş yapmanın tadını çıkardı.

 

NASIL ARANDI: #koiderbazaar #nilgünirteniyılmaz #alışveriş #karnaval #festival #41burda #tahirbüyükakın #fatmakaplanhürriyet #radiyesezerkatırcıoğlu #ikincialışverişfestivali #koider #bazaar #yoğunilgi #kocaeli #işkadınları #başarılıişkadınları

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.