26-04-2024 23:45

30 dakikada 20 bin mekik etkisi Reshape Teknolojisi Hunza Camp’ta

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/01/2022
Kentimizin kişiye özel VIP hizmet veren tek sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp, vücut şekillendirme ve zayıflama konusunda mucizevi sonuçlar yaratan Reshape teknolojisiyle danışanlarının yüzünü güldürdü
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Girişimci iş kadını Tuğba Ciğerdelen tarafından 2019 yılında, Türkiye’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk sağlıklı yaşam merkezi olarak kurulan Hunza Camp, yoluna kendisini sürekli yenileyerek devam ediyor. İlimizde hem sağlıklı bir yaşam sürmek hem de incelmek isteyenlerin ilk adresi olan Hunza Camp; uzman ekibi, son teknoloji ürünü zayıflama cihazları, uyguladığı fitness ve yoga programları, başarılı beslenme reçeteleriyle danışanlarının hayatına dokunuyor, onlar için yepyeni hayatın kapılarını aralıyor. 

30 DAKİKADA 20 BİN MEKİK

Danışanlarına her konuda en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinen Hunza Camp, şimdi de bünyesine eklediği son teknoloji ürünü Reshape cihazıyla gündemde. ‘Minimum efor, maksimum yağ yakımı’ prensibiyle çalışan Reshape cihazı, 30 dakikada 20 bin mekik egzersizi etkisi yaratıyor. Hunza Camp danışanları; diyetisyen Türkan Dayıoğlu’nun hazırladığı program doğrultusunda ve hemşire Güliz Şebnem Salim nezaretinde uygulanan işlem sayesinde yorulmadan, terlemeden, efor harcamadan inceliyor.

ÖZEL KIYAFET YOK

Bir kas simülatörü cihazı olan Reshape, elektromanyetik teknoloji ile çalışıyor. Cihazın, incelme hedeflenen bölgeye, bir kemer yardımıyla sabitlenen iki başlığı, verdiği titreşimlerle kasların çalışmasını sağlıyor. Kas simülasyonlarının en gelişmiş uygulamalarından biri olan Reshape’i kullanan kişilerin kasları, 30 dakika süren seanslar sonrasında 20 bin kez mekik egzersizi yapmış kadar çalışıyor. Özellikle kalça, karın ve basen bölgesindeki yağ yakımında oldukça etkili olan cihaz, özel bir kıyafete gerek olmaksızın uygulanıyor. Reshape cihazı sayesinde, Hunza Camp danışanları yattıkları yerde hem dinlenip hem de sıkılaşıyor.

YAĞ YAKIMINDA ETKİLİ

Bölgesel şekillendirme ve sıkılaşma konusunda devrim niteliğinde olan cihazın, elektromanyetik teknolojisiyle kaslara ilettiği titreşimler sayesinde maksimum yağ yakımı sağlanıyor. Cihaz aynı zamanda kısa lenf drenaj sistemini destekliyor, kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyor, kasları sıkılaştırıp güçlendiriyor, vücut kaslarının gelişimini sağlıyor, metabolizma hızını arttırıyor, kronik ağrıları azaltıyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor.

 

İLETİŞİM

Adres: Alikahya Fatih Mah.

İshak Paşa Cad, Kural Sok No:12  İzmit/Kocaeli

0532.733 35 41

www.hunzacamp.com

@hunza_camp

NASIL ARANDI: #hunzacamp #sağlıklıyaşammerkezi #tuğbaciğerdelen #pilates #yoga #reshape #vücutşekillendirme #20binmekiketkisi #sıkılaşma #mucizevisonuçlar #zayıflama #viphizmet #kişiyeözelprogram #sonteknoloji #diyetisyen

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.