25-04-2024 04:23

2. şubesiyle Yahya Kaptan’da Açelya Botanik

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/10/2021
50 yılı aşkın geçmişiyle çiçekçilik sektöründe ilimizin en köklü markası olan Açelya Botanik, ikinci şubesini Yahya Kaptan’da açtı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

İzmit en eski çiçekçi ustası Reşat Sakarya’nın oğlu olan ‘Çiçekçi Kazım’ lakaplı Kazım Sakarya tarafından 1970 yılında kurulan ve şu anda ailenin üçüncü kuşak temsilcisi Coşkun Sakarya tarafından işletilen Açelya Botanik, ikinci şubesini Yahya Kaptan’da açtı. 2002 yılından beri dede mesleği olan çiçekçiliği sürdüren; Kocaeli’nin internet üzerinden satış yapan ilk çiçekçisi olan; Açelya Botanik’i çağın gereklerine, sektördeki trendlere, teknolojik yeniliklere göre sürekli yenileyen Coşkun Sakarya, yeni dükkanıyla şubeleşme yolundaki ilk adımı da atmış oldu.,

KEYİFLİ BİR ORTAM

Açelya Botanik’in Yahya Kaptan’da açılan ikinci şubesi, verdiği butik ve hızlı hizmetin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da hemen dikkatleri çekti. Birbirinden güzel, çeşit çeşit, rengarenk kesme çiçeklerin, saksı bitkilerinin ve dekoratif aranjmanların yanı sıra çikolata ve pelüş oyuncakların da satışa sunulduğu Yahya Kaptan şubesinde, en güzel ithal salon bitkilerini bulmak da mümkün.

Açelya Botanik müşterileri için oldukça aydınlık, ferah ve keyifli bir ortamın yaratıldığı dükkanda, çiçeğinizin hazırlanmasını beklerken çayınızı ya da kahvenizi yudumlayabilir, çiçekler arasında keyifli bir sohbete dalabilirsiniz.

ÖZEL GÜNLER UNUTULMASIN

Her iki şubede de kişiye özel, butik hizmet verdiklerinin altını çizen Coşkun Sakarya, “Şubelerimizde her zaman taze çiçekler kullanarak özgün tasarımlar yapıyoruz” diyor ve ekliyor: “Müşterilerimizin ve onların sevdiklerinin mutluluğu bizim için çok değerli. Bu nedenle, bünyemizde bir sistem oluşturduk. Arzu eden müşterilerimizin doğum günü, evlenme yıldönümü gibi özel günlerini kayıt altına alıyoruz. O günlerde kendilerine otomatik olarak hatırlatma mesajı ve www.acelyabotanik.com’un linki gidiyor. Müşterimiz isterse, linke tıklayıp on-line olarak beğendiği çiçeğin siparişini veriyor, isterse bize ulaşıp daha kişiye özel bir tasarım yaptırabiliyor. Merkez şubede olduğu gibi yeni şubemizde de Kocaeli’nin tüm ilçelerine teslimat yapıyoruz”.

VİDEOLAR ÇEKİYOR

Coşkun Sakarya’nın imza attığı yenilikler bununla da sınırlı değil. Geçtiğimiz yıl çiçekler ve bitki bakımı üzerine bir de Youtube kanalı açan Sakarya, kanalında çiçek severler için bitki çeşitleri ve bakımı hakkında bilgiler paylaşıyor; bu alanda kullanılan el aletleriyle ilgili oldukça ilgin çekici videolar çekiyor. Üstelik videolarda bahsedilen her türlü alet ve edevatı, www.acelyabotanik.com’daki ‘Coşkun Akademi’ bölümünden temin etmek de mümkün.

Kanal, ayrıca her hafta yayınlanan ‘Kendin Tasarla’ programıyla da büyük ilgi görüyor. Programda, her yaş ve meslek grubundan kişiler, Açelya Botanik’te Coşkun Sakarya’nın konuğu oluyor. ‘Kendin Tasarla’nın konukları bir yandan Coşkun Bey ile sohbet ederken, bir yandan da tamamen kendi seçtikleri çiçekler ve hayal güçleriyle kendi aranjmanlarını tasarlıyor. Meslekleri ve yaşam tarzlarıyla ilgili bilgiler de paylaşan konuklar, tasarladıkları çiçekleri program sonunda en sevdiklerine armağan ediyor.

Siz de sevdiklerinizi rengarenk bir buketle mutlu etmek ya da çiçeklerin mis kokulu dünyasını daha yakından keşfetmek isterseniz markanın internet sitesini ve Youtube kanalını ziyaret edebilir; Açelya Botanik’in şubelerinden birine uğrayarak, Coşkun Bey’den bir fincan kahve eşliğinde ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

İLETİŞİM

Yenişehir şubesi: Yenişehir Mah.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 136  İzmit-Kocaeli

Yahya Kaptan şubesi:

Yahya Kaptan Mah. Arkadaş Sok. No: 11 İzmit-Kocaeli

Tel: 444 41 27

Web: www.acelyabotanik.com

www.onlinecicekci.com.tr

Youtube: Açelya Botanik

Instagram: @acelyabotanik

 

 

NASIL ARANDI: #açelyabotanik #reşatsakarya #çiçekçikazım #kazımsakarya #ikincişube #çiçek #aranjman #çikolata #özelgün #hediye #trend #çiçekçilik #arabasüsleme #salonbitkileri #dekoratifaranjman #pelüşoyuncak #tasarım #kocaeli #yahyakaptan

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.