20-04-2024 09:38

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da İlkbahar Servis Kampanyası başladı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/03/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Avantajlarla dolu ‘İlkbahar Servis Kampanyası' ile baharın tadını Toyotalılar çıkarıyor. Şehrin en iyi bayisi sloganıyla yola devam eden Toyota Plaza Kocaeli Kaya 28 Şubat-16 Nisan tarihleri arasında tüm Toyota modellerinde İlkbahar Servis Kampanyası'na başladı.

TOYOTA SERVİSTE %25 İNDİRİM

28 Şubat 16 Mart tarihlerini kapsayan Toyota İlkbahar Servis kampanyasından yararlanmak için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelenler, sahip oldukları tüm Toyota modelleri için; Fren Balata ve Diskleri, silecekler, Amortisörler, Debriyaj Setleri %25 indirim ve Axess'e özel +4 taksit fırsatlarından faydalanabilecekler.

İLKBAHAR KAMPANYASI

3 yaş ve üstü Toyota modellerinde Motor Yağı ve Yağ Filtresi %20 indirim, Bakım İşçiliği ise %30 indirim sağlanacak. Ayrıca taşıma aksesuarlarında da %15 indirim fırsatı kampanya dahilinde Toyota kullanıcılarına sunulacak. İlkbahar Servis Kampanyası için Servis randevusunu hızlı bir şekilde “online servis” uygulamasından alabilecek olan Toyota sahipleri indirim ve avantajlardan yararlanmak için tek yapmaları gereken araçlarını Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya götürmek olacak.

Kampanya Toyota Forever Programına tanımlı müşteriler için geçerlidir.

 

İLETİŞİM

Online Servis Randevusu:

https://servisrandevusu.toyota.com.tr/?dc=141004

Telefon: 0262 333 52 92

Instagram: @toyotaplazakocaelikaya

NASIL ARANDI: #toyotaplazakocaelikaya #toyotaotomotiv #otomotiv #ilkbaharserviskampanyası #16nisanakadar #tümtoyotamodelleri #frenbalata #disk #silecek #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.